Якщо я правильно розумію про яке село Ви з камрадом мову ведете ,то не ведіться на тей іхній самограй ,він в тих краях з зірками... Вип"єш самограю ,гепнешся на спину і бачиш зірки . У крайньому випадку в мене було все саме так
Мля-эб їм б ґепнув,ква! і тєрємок ї кушнар......сорі.було б їм не до охоти.не люблю таких.ґандосів.хоч шмаляти-не сси!стань на номер!памперс в зуби і чекай.рррррр!
жесть це коли технологія порушена, тоді дійсно з рота три гички стірчать, а коли всьо по кошерному фень-шую зроблено то п'єш її і ще хочеться. отакоєот
Приіздили відтіля колись родичі до нас ,привезли тієі бурячихи та й залишили в холодильнику в пляшці з-під Боржомі .Я приіхав навєсєлє - глядь в холодильник ,а там Боржомі .Ну думаю ,хоч раз в житті та підфортило. Та залпом іі ,а вона назад вся та Боржомі - бурячиха на землю під сірєнь, добре хоч встиг з хати до порогу добігти . Так що жесть 100%
Та я не якісь там раритети маю не увазі , а рядові манеТТо . То катькиних п'ятаків знайде 28 штук за 1 вихід , а он якийсь везунчик в Криму за 2 доби вирив понад 3000 монеТТо із ями 2 х 2 і 1,5 метра зпвглибшки . Я про це мав на увазі і стан у тих манеТТо в таких окислах шо китайці замучаються іх доводити до потрібного стану ( наче із землі ) і людям нашо купувати рядові монеТТо та ше й китайську підробку , йти рити ями кидати туди манеТТо і потім оце все фоткати і виставляти на форумі - таке тіки геть причмелені робитимуть .
Гевалт , а на мене ше наговорюєш - наркоманом обзиваєш . Хоча сам п'яничка зі стажем , бо навіть я і тобурячанку не п'ю і не пив ніколи ту гидоту , в нас бурачанку п'ют тіко вже геть кончені алкаші в яких ніц нема грошей на кращий чемергес .
Яка там технологія,сам процес проісходив так,в літній кухні плита,на плиті бочка на 200 літрів,заливається брага з буряка літрів 150,кришка з такої самої бочки трохи розвальцована садиться на тісто,в сволок пеньок впирається,щоб не рвануло і вуаля
ти ото нерозбираєшся а постійно лізеш зі своєю дурнею. якщо бурячанка зроблена за дотриманням технології то вона нечим не відрізняється від тієї що з цукру а у деяких моментах і випиреджує цукрову. так що мовчи ліпше та йди поцики на пальто собі збирай. модньім будеш
Просто там форум спеціалізується на пошучі манеТТо і всілякоі старовини , а в нас військове залізо копають . Іх знахідки мені цікавіше дивитися , ніж ті шо в нас виставляють . Бо манеТТо то вещь ценная , а каски гиржаві чи ше яка жбонь як ото стволи мосінок чи взагалі є любителі копати вопи - я цього не розумію геть . В нас на форумі мені подобаються люди і спілкування . Відсвяткував . Ів курочку і лапшу , а не так як ти он бурачанку рекламуєш - п'яничка шо з тебе взяти . І де сніг в середині вересня ? Мать таки сусіде ви точно пішли в запой і у вас біла гарячка . Мо вам зарезервувати койку у губерніі на 2б , га ?
а де курва мать новий рік в середені вересня? отож бо і воно що то тобі тре на кульпаркову вже давно. там спеці гарні вони з тебе швидко людину зроблять. ну якщо звичайно виживеш.
Куди там пальто . Пальто то вже в поважних людей , мені хоч би на шапку назбирати . Ти ж он відрізати не хочеш , все жаднічаєш , а жиди без пальто ходять .
Так новини хоч тре було подивитися , по всіх каналах казали шо сьогодні новий рік 5тисяч якийсь там . То шо всі ведучі божевільні ? Колективно зрозуму не сходять , колективно тіко грипом боліють . Значить сусіда вам пора на 2б лікуватися від білоі гарячки , бо шось ви геть нервовий стали на всіх кидаєтеся .
я тель-авів зор не дивився сьогодні тож буду новий рік святкувати в кінці грудна на початку січня і не якийсь то там 50000який то, а лише 2016. а на твоєму 2б одні коновали залишились так що давай катай на кульпаркову, галаперідольчіку свіженького вживати та електрикою лікуватись. і я не нервовий і не кидаюсь на на кого. а тілько на тих хто на вербі ростуть груші тут усім доводе.