Значить треба в Умань швиденько їхать, поки там хоч є що пофоткати.)) А який саме із Нових років на носі? Жаль … бо у мене вчора було нестримне бажання когось пристрелити у печерському ровд. Як почув вираз «електронна черга» - мене як ІТшника просто сплющило. Компьютер видає талончики, але вони скінчилися бл… у залі ні душі, а прийняти мене не можуть без якогось талончика, який видає комп! 3.14ДЕЦЬ, вибачте на слові.
То вчора мене тут не було, вчора я тверезий вдихав «аромати» рідного Києва та слухав як ревуть мотори на бульварі, тільки раз бахнув 50 «Закарпатського» біля «Ібіся» на Філатова. а сьогодні — тихо, спокійно, десь кволо погавкує собака. Ніякого натовпу, ні таки добре переїхати в село в другій половині життя)))
А уменя сейчас и соседи не буйные. Лес с двух сторон... И до столицы не далеко. Но подумываю про вариант эвакуации на пенсии. Как говорят "Чем дальше в лес, тем толще партизаны".
Склєроз щось у мене сьогодні ,переміни погоди у всьому винні . Перекись водню - то ж якщо палця поріжеш .Геть я все переплутав ,горе та й годі .Нема пана К. - немає порядку !
Всім добраніч, за вікном темно — значить вже ніч. Та й дружину я вже дві доби не бачив)))) … і кота… треба кудись вигнати