Я пару тижнів тому розмовляв з одним грамотним дядьком. Він теж сказав, що на фіолетовому бум рідкісних знахідок. Але більшість тих знахідок приїхало з Китаю. Причому, дуже хорошої якості. Це треба обов"язково обговорити в темі "Как бросить пить". А я з малим уроками займаюся. Вивчаю, що таке географія.
День танкіста - один ! Новий рік - два ! Щось в мене з математикою ,алгеброю і основами аналізу - три ! Перебільшив я трошки .
Доброго вечора, шановне камрадство)) Читати, що накнопано за пару днів просто нема сил. Вернувся із столиці… як вона мене задовбала Пару біло цікавих моментів))) Як Ашан знову замінували. Прямо від каси довелось евакуюватись… навіть оковиту покинув із кошерним салом. От яка падлюка в шабат мінує? Та ще бачив класну дівчину-поліцейську на шикарному авто-кабріо. Вперше пожалкував, що в мене телефон без камери)) А що тут було цікавого?
Ні я знову помилився , да што ж такоє... Треба шукати чоловіка з топорищем без сокири - ото і буде таємничий пан К. Сокира стирчить у лобешнику першого хасида ,що водить хоровод .Відать К. з кацапом його перепутав ,або ж хасид зажав відсотки.
Ну по поводу доброго утра тебе еще рановато. А вечер как раз может не удаться, ну "когда твая девушка больн-а..."