Всім гарного настрою!!!!! Сьогодні з ранку було гидко, мабуть погода, бо в нас великий вітер.... Але дві кружки все наладили, зараз їдемо копати.
Якось поіхали до сусідів покопати,ну і засіли за трохлітровкою медовухи,на ранок виявилось,що води ніц,поки чесна компанія вирішувала похмільні питання галактичного маштабу,спускаюсь в ярок і о чудо джерело,скрутив чашку з лопуха потушив пожар,звоню братам по нещастю,і спостерігаю картину не знаю як назвати летять шо лебеді потім різко по гальмах і питання як пити кажу на чотирьох точках,це було щось з чимось
Якісь бідні мисливці...В нас ,на півночі киівщини цілі "тєрємки" на 7-ми метровій висоті будують з дверями та вікнами .Відпочив в такій хатинці ,привели тобі кабанця чи оленя , виглянув з віконця та гепнув з карабіну - оце і все тобі полювання ! Варвари коротше кажучи...
Щось цікаве, але одного фото для версій замало. І де такий пам'ятник? Там ззаді, що комсомольський значок?
Вот он. Кто-то криворукий пытался жаровую трубу перепаять. Результат на фото. Перепаяна криво. Главное- полный комплект!
Читав віоліті , отой розділ де показують знахідки . То тихо плякав в куточку які тіко цінні манеТТо і в якій кількості знаходять люди . Я вже сьогодні зранку вітав з Новим Роком , то пан К обізвав мене наркоманом і сказав шо мене тре лікувати елєктрічеством в божевільному домі . Кричав аж слиною мене забрискав шо ніц ніякого Нового Року сьогодні немає бо бачиш зара тіко середина вересня , отакоєтавикажете .
Козацький ліс, дощ нагнав, в 15.00 такий припустивсь, але то добре, типер динарії що гриби будуть вилазити. знахідки неахті але на бизрибьї і рак за рибу син своїм Баунтіком ципка піднявпока на чорняку тренірується. камрад з мінілаб се підняв 5 коп царських 5 коп совети та хрестика 1864 року. на слідуючі неділі друга експедиція.
так Новий рік і був, мабуть пан К. в прошлому застряг, я йому відсиплю хай від колективу невідривається