Доброго ранку! пінтура дуже комфортна,почнемо з кофію а потім побачімо а мій знов вшився і я даже не чув коли от тепер Пан К дійсно сон загубе на неділю а мене - то ціна на ножни від к98, і всі ціни що стосовно до к98
доброго ранку шановні! вчора вночі повернувся з лісу - не копав, в лісі сухо і грибів майже ніц нема. правда в низинах сироїжки та опеньки попадались, але то не цікаво
ні пан С. гарний хлопак, показав те що є у них, замітьте ! мігби і не фоткать а він старався для нас. малдец.
до речі що до лямпи. подивіться там на дні колби повинно щось бути, якесь тавро. в мене присутнє але недуже розбірливо.
Вітаю всіх з Новим Роком ! На вулиці йде мілкий дощ ще з вчорашнього вечора , похмуро , легкий вітер . І коли вже те кляту сою скосять .
геть сказився вже! якій в трясця новий рік у середині вересні? зав'язуй з вживанням чемергесу та наркотиків бо незабаром і драконів побачиш у небі
яка ватяна ковдра? я вже вище писав зав'язуй з чемергесом на карбіді та тютюні і колеса теж припиняй вживати.
https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Рош_Гашана Шо в спальнику спиш , дружина вже переселила у флігель ? А шо до алкоголю і наркотиків то таке хочу вживаю хочу ні - я вільна людина . Краще бачити драконів у небі ніж похмурий світ і вічно злих та невдоволених людей , як ото ти сусіде . Ну добре хоч на наш новий рік , то до весни мона буде покопати .
ти вже обрізався? то така твоя тєжка долі. не будеш бачити мене то будеш бачити когось іншого. а от чемергес та нарокта до добра тебе не доведуть. і якось ти пошкодуєш про те що непослухав мене. З.І. я не злий. запитай в кого завгодно! а хто не підтверде того що я добрий той отрима канчуком.
Ше нє , а шо хочеш шоб прислав тобі поцика ? Чемергес і наркота то єдиний лучик світла в цьому похмурому , злому і вічно невдоволеному світі .
та ні, поцика собі залиш. гаманець пошиєш чи картуза з вушками собі та і ходитимеш взимку. ну то диви щоб світ дуже швидко не скоротився до маленького віконця в божевільні чи наркодіспансері