Ви наче з лісу чи з гір не спускаєтеся . В нас таке вже є і вже дуже давно . Я перший раз попав на Киівський зльот колекціонерів в 2009 то там тих багнетів , кортиків яких хоч армій і народів було як у Консерватора сала в льохові . Ото тіко покупка може принести трохи неприємносте , але люди купують і провозили додому без пригод . Бачив навіть у продажі нрс і нрс2 ( стріляючі ножі https://uk.m.wikipedia.org/wiki/НРС_(зброя) ) .
Та наче Просто в нашем "лесу" парочку камрадов за ж взяли. С обыском, конфискацией.... И за что? за конченые ржавые железки... А на фото вообще все в "дуже файно" стан.
Буває , життє . А в Кійові на базарі все нове в маслі і лежит продається і ніц ніхто нікого не боітся . Хоча іноді іх ганяют тих продавців - мать вчасно не заплатили за місце .
Я сам не розумію на яких засадах функціонують деяки справи. У нас, для прикладу, купуєш ММГ та маєш обов"язок то залізо зареєструвати на поліції, а на базарі лежать копані гівери, як Ви сказали у стосунково доброму стані, та тільки люфи посверлені, що правда комплектних затворів не усвядчиш.
За стволы, мины, гранаты. Я вообще молчу. Я болванку домой вез, знакомый мент в багажник глянул, его чуть кондратий не хватил. Пол часа доказывал что это просто железяка. За тухлый гильзачь мозг выносят. Мол из энтого пороху, можно изготовить взрывное устройство метательного типа... Шрапнельные головы на метал не здать, разбивать приходится
Можете не вірити , але мені який сенс брехати ? Я сам особисто брав в руки і роздивлявся деякі ножі і багнети які мене цікавили , і які до того бачив тіко на фото і відео . Як Ви думаєте де ж беруть колекціонери кортики , штики і т.д. там і купують . Он в нас на сайті теж вже можна купити , продати . Раніше можна було купити на аукро . За зберігання кримінальноі відповідальності то ніц нема .
Шо за ну да ? Є відповідальність за носіння , продаж і покупку , про зберігання ні слова , а от в наступній статті де про вогнепальну і про взривчасті речовини є слово і зберігання , отакоєтавикажете . Ось не полінився і сходив на сайт отой закон-рада і скопіював цю статтю . Стаття 263. Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами 1. Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років. 2. Носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу - караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або арештом на строк від трьох до шести місяців, або обмеженням волі на строк від двох до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років. Як бачите де про ножі і інший холодняк і зброю ударно-дроблячу ніц нема нічого про зберігання . Тобто відровідальність тіко адміністративна і конфіскація .
Вже вжили по п"ятсот псят, камрад пішов по пиво....., стан норма.... А тепер питання - чи буде в мене завтра будун...)))))!!????
Кордон Польщі доводилося перетинати на літаку, автобусі та поїзді. Не знаю як в аеропорту, там мабуть валізи світять, а от в автобусі та поїзді ніхто їх не дивився. Лиш запитували, чи є що заборонене та те, що підлягає декларації. Хоча, допускаю, раз на раз не приходиться. Плюс те, що полякам можна зізнаватися. З.І. Пане Славуто, Ви черства та нехороша людина.
привіт,друзі что знає шо то є за ніж? а то екпєрти в антарнеті вогорили різні версії!!!! отже вага його до 400 грам,такшо ніж для відкривання конвертів відпадає)
оце діло! в мене така сама або подібна є. тільки без головки та відзеркалювача. тепер хоч буду знати що саме треба шукати.
ПНяний, голова обертом, у вухах шумить...)))))))))))) І взаглі, оце повідомлення мій товариш пиши, а я його контролюю....