Ну тут ви дядько дали маху я сiльский хлопець .у льоху рохкають свинятка .а без доброго шматка сала я взагалi з хати не виходжу . гарна сокирка на свiтлинi пан сам склепав чи жиди у спину вторкнули
нічого конкретного за сокиру відповісти не можу, бо то на авці не я, а мабуть мій брат близнюк якого загубили, бо ми сі дуже схожі.
як в льоху можуть рохкати свинятка?, вони там можуть знаходитись тільки в слоїках - 3-х літрових з салом, 1-о літрових з тушонкою
так то мабуть підземні свині. я десь чув що у таємних лабораторіях схрестили свиню з крітом то і вийшов чи то свинокріт чи то крітосвин. інформація таємна тому достеменно невідомо.
мешкаю у Миколаiвськiй обл .тримаю свинок у льоху щоб москалi не вкрали.сальце й тушонку взагалi закопав за хатою бiля кулемета . Ой проговорився
так яка ви кажете в вас адреса? мені не далеко то можу в ночі відвідати та погрюкати куцопалом у шибку.
у нас льох - то підвал, свинкам там холодно і сиро, їх хатинку кучею називають а по тому що закопано за хатою треба ревізію провести і все переписати згідно номенклатурного списку
а в нас сажем свинячий котедж кличуть. а що до ревізії то дуже треба. бо щось мені підказує що там крім кулемета та сала з тушняком всього багато. і лежить всьо там не впорядковане, без інвентарного номера, у гросбух не занесене. іще вкраде хтось. так що панство вирушаємо до камрада по ревізії.
Яке розмаїття діалектів. Скільки там між нами відстані, а в нас взагалі нема таких слів як "льох" і "куча". Замість того "пивниця" і "свинарка". А на рахунок закопаного - відкладайте до весни, передають що йде до нас циклон. Правда сьогодні я ще навіть гриба знайшов. Не Бог зна який гриб, у нас його називають "путник", по-науковому "польський гриб", але 8 грудня знаходжу вперше, навіть побив свій минулорічний рекорд - 25 листопада.
Сиджу в скиртi я бiля хати в руках тримаю гострi вила я знаю йде москаль проклятий. Вiн як вампiр на запах кровi повзе до мене красти сало. Но добрий пес Сiрко не зрадить вiн цю тварюку нiчю чуе скиглiнням знак менi подасть i москалю сало не вкрасть ось яксьто так
та мо таке бути що циклон той і раніше прийде. треба завдди бути готовим, мати доброго дощовика, гумовики, протигаз та парасольку.
так так розумно чекайте до весни а я тим часом упорядкую и номера поставлю : сало за одну щоку тушонку за iншу а кулемет за клунею переховаю ой знову проговорився .добре хоч не розтрендiв де горiлочку зарив
а біс його знає, але мене іще за совєтів вчили що протигаз повинен бути завжди. можна трусів не вдягнути, годинника загубити, взагалі босим на мороз вийти але протигаз повинен бути завжди. отакоє от.
непереймайтесь! ми прийдемо та наведемо лад у вас. все ретельно порахуємо та складемо. горілку вам залишимо, ну хіба що візьмемо собі на шпиталь.
не на шпиталь а на гошпиталь я сало без бою не вiдам. поки в мого сусiда хата не спалахне та люба мати моеi дружини в колодець не впаде не бачити вам мого сала с горiлкою. натяк зрозумiли
тю. та хто вам заважає тещу до колодязя вкинути та іще і сусідську та за це йому помститись та запалити хату? ми не будемо вам заважати, робіть. а ми після прийдемо з ревізією до вас.
щось ви дядько дуже хитруете у вас в родинi жидiв немае часом ??? як мое сало ласувати вони нараз а як добрiй людинi допомогти так вони глядижбо не будуть заважать. так так падлюки не бачити вам сала як своiх вушей .а вонож у мене смачне сiнцем прикопчене часничком перемазане перчиком пересипане як куснеш шматочок неначе в раю побував . ой писав и самому закортiло пiду вiдрiжу шматочок
ви ото образити мене хочете чи як? чи ви забули прислів'я народне що коли Українець народився то жиди заплякали. га питаю!