Бадьорого ранку! Або як то кажуть - בֹּקֶר טוֹב " Одесский аэропорт примет около 3 тысяч паломников-хасидов, направляющихся в Умань на могиле цаддика Нахмана встретить Новый год - Рош Ха-Шана."
Шалом, бандери! Здоровенькі були, жиди! Всім шубота. То ж раніше, начебто, вони через Одесу не їхали, а через Бориспіль?
Кажуть, у Швейцарії. Я так розумію, у Києві пан К. обклав їх надто високим відсотком, і хасіди тепер вирішили платити Міхо прозорі податки?
то нічого, хату я підпалю гарний в мене норов, дуже гарний. а хто буде суперечить той отрима канчуком! допросишся що перехрещу тобі ним спину. от і вижевеш?
навпаки тре було тую памідору перевернути. а взагалі то це отой новітній сорт памідорів який кацапи вивели та назвали вова путін, тобто п'уйло. отакоєот
ну як затисався? диверсія! придивись мо хто з сусідів камуняка чи кацап. якщо таких знайдеш то відразу вбивай
Всім привіт. Не заходив день а ви тут вже більше 10 сторінок наклацали. Вчора був на пошуках, ось такий нак підняв.....
Вітаю шановане паньство.Можливо ще до скіфів-кімерієць.Регіон+сопутка.тоді можна більш точніше визначити.Я вчора двійко болтів від арбалета.і запальничку по війні.
ось він який, а то думав що то щось своєчасне і небрав таких їх там кучка була, металеві наконечники взяв. прийдеться їхати докопувати.
а фіг його зна, танків мало залишилось, касонів лінь копати, переключиться на палеонтологію, може якийсь внеземний артефакт трапиться. Он бакалавра з собою на коп візьмемо, він повинен все знать, скіфи , міфи, черняхи, мамонтів розсипи.