Може тобі ще й пику повидлом намазати? Розбудити я можу тебе і о 6-й ранку - щоб ти встиг кави насьорбатись.
Уже фол. Пятница усе, кончилась. шаббат нонче. Вождь вас сейчас покарает, потому что порядок должен быть!
Ой вей!! А вот сие мне не ведомо! Ладно,буду ложиться,завтра едем с камрадом под Осиповичи поковыряться в грунте, всем добраi ночы, не хулиганьте тут!
Сало кошерне (мать із кошари), хліб житній (з Бердичева), кава «Масонська»…гу таки мать шабать. Доброго ранку, шановні))
Доброго ранку шабатуючим шанувальникам шалашашлукашамогонашикуладного !!! За вікном +13 , вітерець , небо ясне.
Вітаю правовірних! За вікном +8, дощ іде, ...й стоїть - ...ть охота, але треба вдягатися та прогуляти цуцика, а потім всадити свою сраку до мобіля та їхати на Мото ветеран. Хочу щось з одягу прикупити та при оказії кацапів потролити - там їх трішки є з Кьонігсбергу. Літом ходив у футболці з текстом дуууже популярної пісні про пуйла так вони, курви, очі відводили, а я мав надію, що будуть обурюватися та задавати різні питання на котрі я вже мав готові відповіді (тримав у кмшенях)
Витвір мистецтва. Як то кажуть- їмо та п'ємо все що на *ш * А ще сьогодні шубота з шабатом . Знову таки *ш*
Доброго ранку товариству. А ти думав. Не в кожного психіка витримає спостерігати твою пику зранку, та слухати твоє бурчання.
Пане Парторг! дай мені нумера ото того Канцарватара,я йому бубу названювати кожного дня о 6.00! і нічого мені за це не буде,бо я не мєсній
Всем доброго утра! На улице +13, солнце. Побежал я лопату точить и собираться. Завтра вернусь-расскажу что и как было)))