Добрай ранiцы, сябры! У нас +10, cонечко! Вiншую усiх с пятничным цыцкосвятам! Але не запамятайце, што сення яшче працоуный дзень. Падiвiлiся ны цыцкi да збiраемся на працу!
Доброго ранку всім! Це тому, що посилку прислав? Не обманюй, Похабич теж про тебе не забуває ніколи. У мене теж іще десь заліяка валяється, яку він передав. Якось відправлю.
https://reibert.info/threads/podarju-pomenjaju.660834/page-4#post-7055045 мама звичайно, в мене руки хфотоапаратом зайняті були, все по чесному, протакал, отпичатки пальцев.
Усім доброго ранку,шкала показує десь на +13,хоч и сонце але холодно,я замерзаю і починаю хворіти... Та радує лише одне-попереду 2 днф виходних.а сьогодні п"ятниця!
Так!а шо такоє? шо за упадєнчєскоє настроєніє?ґаяваспитаю?господарю-выговор с занєсєнієм у срок бракосочєтанія))))))))во.!дати наганяй))))).а то де не глянь-всі чіху-чіху.ква хуа.!хоча мо в вас осінній синдром.ну то виліковне.ліс,поле і.....шоб нікого навколо.така собі осіння ностальжи.в моєї коханої теж схожі симптоми.но то ніц.вилікуєм.