Вітаю всіх з п"ятницею! Хто буде себе гарно вести - тому білявку: А хто погано - тому "дєвочку з голубою волоснею":
Не совсем так В третий и окончательный раз, 24 ноября 1795 года в Петербурге была подписана конвенция о разделе Речи Посполитой. Пруссии отошла Мазовия с Варшавой, Подляшье с Бельском и Беластоком. Австрия получила Малую Польшу с Краковом и Люблином, южную часть Подляшья и западную часть Берестейского повета. Россия забрала себе западную Беларусь и Курляндию. Король Речи Посполитой Станислав Август Понятовский отказался от трона 25 ноября 1795 года. Государство двух народов, Речь Посполитая, а вмести с ним и Великое княжество Литовское прекратили своё государственное существование.
Хто знає що це за чохол на лопаті ? http://ay.by/lot/malaya-sapyornaya-...-chehlom-ramkoj-sssr-1944-god-5013589285.html Знайшов таку фотку ось з таким чохлом.Каски наче чешські.
То добре, безумовно. Але краще, якщо розборки чинити не з білоруськими камрадами, а з москалями. Що заважає зареєструватися на якомусь ватофорумі (найпростіше - якась їх група "Вконтакті"), та і виносити їм мозок? Мені, наприклад, найбільше подобається троллити їх невинними тупими запитаннями, тільки не складними. Вони починають думати, і починається когнитивний диссонанс. А потім підіймається крик, і мене банять.
то так! колись в дівчат цицьки були справжні без усякого отого сілікону, мабуть тому що порядок тоді був а нє то шо січас. ось молодість якраз згадую.
Знайшов підпис до фото - "1938 год. Чехословацкие солдаты пишут донесение. Лопатка на боку у солдата – австрийская пятиуголка на заклепках и с обжимным кольцом. Чехол рамочного типа, кожаный, со свободным подвесом." http://zhab.livejournal.com/657946.html
кацап зараз зникаючий вид, нема його тут а кудись йти нема бажання. та і як жеж ото воно сталось що ти кацапів троллити почав, ти ж їх захищав та перевиховував? то що, всьо, тірпець урвався чи нарешті мені повірив що кацапа не перевиховувати треба а просто вбивати незважаючи на стать та вік. такий собі невеличкий, хатній геноцид на одній шостій частині суші.
forum.ww2.ru/index.php?showtopic=59631&page=3 Тут по чехлам целая тема. Много нового узнал, думаю, интересно будет
щось сумно тут, усі десь подівались пана Руслана сепаратисти різні з теми вигнали, а він один за мене переймається як за рідного брата. піду мать і я сталкера поганяю трішки та і спати лягу.