Блин зайшов у "Краденные вещи"гадав що там щось крадене по дешовци продають,а там вси жалиються що и де у них покрали.От халепа.
А я сьогодні робив таке. Інгрідієнти : 1.САЛО (можна підчеревину) 2.Цибуля (3 штуки,можна більше) 3.Картопля (тільки обов"язково дрібненька дрібненька,така,яку зазвичай свиням варять) Картоплі берете так щоб наїстись і щоб ще й залишилось Картопелька ретельно миється (не чистить,задовбетесь чистить картоплю такого розміру) САЛО ріжемо кубиками. Цибулю кромсаємо напівкільцями. Беремо приправу.Я брав приправу "ДО САЛА" (так і називається). А взагалі можна будь яку на свій смак. Картоплю,САЛО і цибулю висипаємо в якусь глибоку миску,посипаємо приправою,перемішуємо. Беремо рукав для запікання,засипаємо в нього оце все,ложимо на протівЄнь чи як воно там правильно називається я не знаю,і в духовку нагріту до 200 градусів до готовності. Потім,коли це все готово,розрізаємо рукав,і даємо ще хвилин з 25 щоб підрум"янилось Сфоткати не встиг,зжер,вибачайте
Я не накривав,фольга закінчилась,а в магазин було ліньки пхатися. Ми якось в лісі робили таке в фользі,тільки катрошку кришили як на жарку.У фольгу і в жар.Теж виходить
вони що показились геть? за отой мотлох такі гроші! в насбундес та астріяк б\в 130 так тож річ! і тримати зручно і зайвий мисок є.
я ж вже казав що в мене з цим все добре і без отіх хвільмів та віагри. але якщо хочете безкоштовно дати поради то йдіть до теми старий стіл. там тре дати поради в оздоблені хатнього музейчика. бо те що я раджу, до речі цілком безкоштовно, він чогось недуже хоче втілювати в життя.