Скажіть, що груба має стояти дуже надійно, адже це основа енергетичної незалежності, тим більше, зима скоро. А для цього необхідний глибокий міцний фундамент.
чим глибше тим ліпше! так і скажіть що метр то саме воно ну може ще сантиметрів 25-55 до того метра копати треба буде, але це за наявності сігнала. бо неможна отак безвідповідально ставитись до грубки, а неперведи панБог там бімба чи скриня з золотом. а потім вже і не дістати звідти. отакоєот. а ви кажете
Тут ось людина цікавиться чи не копЙо це часом https://reibert.info/threads/kopjo-abo-nizh.664344/#post-7052765
Я знав, що ти так скажеш. Думаю, він теж знав, і спеціально підшуковував найдорожчі лоти. Щоправда, там ціна за два, як я розумію.
як казанка купити двічи дорожче то є, яксамоварю кацапську за доляри теж є а як кошено-феншуйного примуса так нема. от жеж дикун©
Гей пане ККК,подивиться "Зеленый слоник"-я був в шоци!Бильш моргинального фильму в житти не бачив.Людська сороконожка 2-ховаэься.
та ні. і хвільма цікава і не про москалів. аби ж ото менше товклись по хаті усі та тринділи то мо і подивився б а так недали мені нормально насолодитись витвором мистецтва.
Ну да,написав чесно Ціна дійсно приємна,якщо не розженуть.Зараз на казанок СССР звичайний правлять по 100 гривень.