Больной на приеме у врача сексопатолога: -Доктор, я сексуальный маньяк! -Сейчас проверим, голубчик, не волнуйтесь... показывает лист бумаги, на котором нарисован треугольник... -Что это, по-вашему? -Ой, доктор, ну мне право даже как-то неудобно... Д. (показывая другой рисунок, с квадратом): Та-ак, ну, а это что? Б. (по-прежнему): Ну что Вы, доктор, ну как я могу, ну разве можно.... Д.: Ясненько ... (начинает заполнять историю болезни) Б.: Доктор, а Вы сами не сексуальный маниак? Д. (в крайнем удивлении): Почему??? Б. (хитро): А откуда у Вас такие картинки?
Мо й стоіть я в село не заіздив , корчма була перед селом . То він нормальний бо на чужій теритторіі , а як у себе дома та ше й гуртом - то відразу стають кацапами . Он у М.Висці є якісь там бурси і досаф то б'ють тіко вихідців із Злинки із інших сіл і районів ніц нікого не б'ють ( так було за часів мого школярства і студенства - мо зараз шо помінялося ) . А от бувший тесть (сам він родом з М. Висківського району) розповідав шо злинчани привозили своіх призовників у військомат у М. Виску на газончику в якому крім призовників сиділи любителі почесати кулаки . Так от коли вони приіздили у військомат то били всіх підряд і призовників і іх батьків , та так шо розганяли іх геть із військомату . І в той день в армію забирали тіко злинчан , решта приходила із побитими обличчями на другий день . І ніц нічого не могли з цим зробити , так почали тих злинчан визивати геть в окремі дні коли нікого більше не було із призовників . І весілля там гуляють із розмахом шо переломані щелепи і вибиті зуби то так дрібниці , от як вила кому в живіт встромили ото добре погуляли . Із більш свіжішого , розповідав сусід по студентському гуртожитку . Ото він іздив на автівці до злинськоі дівки . Правда іздив не довго , бо коли приіхав другий раз і після свідання із дівкою пішов до машини , а машина вже й догоріла , отакоєтавикажете нормальні .
Дякую вже виправив . Хоча жіночі дупи я полюбляю більше ніж цицьки . Ото шкода шо дуп'ячий день тута шось не прижився .
Там довжина волосся не перевищує встановленні норми , бо в Олі є сан. книжка і там все це зазначено і підтвердженно дохторами чи фельшером .
Нє ну я ж не дохтор немаю освіти шоб робити такі висновки . А дохтор подивився на орган - і написав здорова і Оля отримала сан книжку .
Оля, мабуть, образиться... Може, хай би той духтор писав не "здорова", а "маленька"? Чи, хоча би "така, як у всіх"?
та то ти так хотів! якби хтів то я б і день виділив окремий, ну наприкляд середу, бо середа то маленька п'ятниця.
чув поціновувач кущів. ти б не на дзюри забивлявся а подивився б якого гарнюнього примуса я тобі віднайшов, німецький з часів войни а не отой джміль.
Зараз заходив на "фіолетовий". Тицьнув на першу-ліпшу тему, і випадково дізнався, що наш форум там називають "пятнистый". Так і пишуть: "Спросите на пятнистом".
Та уявив собі Ляшка, який своїми вилами в мене по городу гній(коров'ячий Кал)))) розкидає. Одразу ж настрій поліпшився))
Доброго вечора! Хто підкаже на яку глибину заливати фундамент під грубу… бо там ще щось пищить кольоровим, а дружина обіцяла мене прибити, ящо я ще на штик вриюся вглиб))) (зара вже 50 см. заглибився)