Не такі вже там і дикі люди жиють , трохи смішні і всьо . Двори у них цікаві : шифер фарбований червоною фарбою , старі хати білені із трьох сторін , від сусідів не білять , забори і ворота розмальовані у всі кольори веселки . А страшні люди в нас в губерніі жиють в селі Злинка кацапи-старовіри https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Злинка_(село) . Ото там да , там страшні люди , а молдавани приємні нормальні люди . Якшо в тому селі спитати де у вас вулиця будьоного то якшо побитою мордою обійдеться то й буде добре , бо битимуть всім селом .
Шось писля отих питань я у ваший ариэнтации сумниватися почав.Може вы до Ляшка у радикали записалися?
Ні, біля Молдавії не був. Я думав, Ви за наші краї пишете. А от і ніхрена. У мене добрий товариш звідти родом, разом у кімнаті жили колись, він навіть був свідком коли я одружувався. Прізвище в нього дуже "кацапське": Махно. Нормальний наш хлопець.
Щеб не холодно -в бункрі бетонному спати))))))))))).доброґо всім дня!в нас+17,хмарно,но сухо.з вчорашнього-одне маннєто<австріяка>,та свинцева<галушка>.діаметр-15,довжина-25см.невідомо від чого.фото згодім,як дотягнусь до компа