Сори. таки были в этом периоде. По всему Днестру граница была. Я просто более ранним периодом интересуюсь. До 1918 года
та знахідок по руминам не очень...леї попадаются але совєтами закакано більше... ну гільзи по лісі,зрідка гудзики.
Вітаю ! На вулиці сонячно і затишно , о 8 іздив лісапетом на розвідку цікавих місць для майбутнього копу то температура була +9 і руки намагалися примерзнути до керма лісапета . Проіхав десь 20-25 км , і наче пороблено у всіх цікавих місцях клята соя , хоч би десь вже б було чисте поле . Зара вже потепліло +17 .
Вітаю. Я там об"їздив навколо. Зібрану пшеницю бачив на двох полях. Все інше - кукуруза, соя, соняшник. Писав же вище. Чи Ви думали, я обманюю? Нікуди податися бідному копарю.
пане Руслане ну що там, отримали? вітаю панство. надворі тепло та сонячно. головне що нема спеки і можна нормально дихати та щось робити
Я в молдавський край сьогодні іздив , ви шо там теж були ? Так не горит клята соя , бо ше зелена стоіт .
Відкрию вам секрет, соєва колбаса по собівартості дорожча ніж м"ясна. Скоріше буз диз.палива залишимось.