підкажіть в горах гриби зараз попадаються?, хочу на вихідних пройтись на Синячку і можливо на Довбушанку
то ви копати чи гриби збирати? ліпше б копати а там мимоходом і грибів назбирати а потім десь біля дороги туристам продати. так що гриби можна збирати усі що трапляться все єдно ніхто не прийде з претензією
Аскабанчику а ось дивись те що ти шукав. http://aukro.ua/dva-nemeckih-primusa-vtoraya-mirovaya-i5654185641.html
доброго ранку шановні. вчора набрався так ,що щас погано пам’ятаю як учора все закінчилося. тре буде йти на працю,зайти похмелитися,та на праці -морозитись. сьогодні буду відпочивати,гарно було би десь по пару годин на око подримати. вчора отписався у темі " як бросити пити" ось тобі і наслідки.
Вітаю! На вулиці +6. Сонячно. Спіногризи збираються до школи. Так я щоб їм не заважати припхався до охфіса. Вчитись, вчитись, та ще раз вчитись, як казав великий Вождяка.
Добрай раніцы, сусветная грамадскасць! Учора заснуў не развітаўшыся ... У нас таксама 8 градусаў, холадна! Як вы сябе адчуваеце? Ўдалага всем дня і добрага настрою!
а в нас ще нема.... на базарі одна бабця продавала козарики молоденькі - каже, що з-під Сколе! сподіваюсь, що в неділю туда поїдемо копнути - перевіримо! хоча з такою погодою , напевно, грибів цього року не буде!
Ды гэтага дабра ў нас навалам, прыязджайце! Лінія Сталіна, плюс пад Брэстам УРы па мяжы 1939. Большая частка привращена ў памыйніцы, цікавага ў іх няма нічога.