Фу збоченець!Купылы десь кнура,жинци росказалы-що 3 дни полювалы,а сами по борделях вешталыся,звидты и слов таких нахапалыся.
То не є спорт - за диком треба походити - або ти, або він - чоловіча забава - можна сказати що справедлива, а свійська свиня як дитина - нуль адреналіну! А тут Руслане потрапив пальцем у... Було більш прозаічно - поіхали до лісу, підійшли дичка, стрілили та й до хати завезли. Усе це дійство вимагало чотирьох годин. Потім сам процес приготування, копчення, пильнування і т.д зайняв набагато більше часу, але це вже інша хісторія.
Та ні, було більш прозаічно - тихенько підійшли під вітер метрів на 150 та й стрілили чезетки 30.06, а потім я (як вже дійшли до бідолахи) йому з парабельки допоміг до дичого неба відійти.
Та ні, власно свіжою, не торканою лехтачкою смакувало та й пахняло. Ставрідою - це у старих, не митих баб кацапських смердить.
slawuta5 Feldwebel, Мужской, из Łódż, Polska Последняя активность slawuta5: Може я чогось не добачаю?Щось тут про кацапских баб,та ставриды ничого нема.А може то онучка з сомиком?
Доброго дня шановни! Ось сьогодни получив и зрадив(пидняли минимальну пенсию аж на 50 грн) та й пишов на базар накупував и мьяса такого и сякого и сала и ковбаски(кильця) прийшов до дому та й думаю а деж я 550грн див?
вітаю. жіть стала лудшє, стало вєсєлєй(с) а вас м'ясо та сало по скілько? в нас м'ясо приблизно 60 а сало 45 теж приблизно.
Доброго дня ! Гроші то таке , що мона купити на 50грн - аж 1кг хорошого сала . А сало соломкою смалене , ковбаса домашня ? В нас у Уранограді - ціни такі самі .
Та хотив але злякався (пика синя,в ватнику та ще и не голений) краще я дома приготую щось на зразок таке та й друзив покличу!
в нас знайшов одного торгаша який сало вірно обробляє. шкіра м'яка, соломою обсмолена, леп почищений але шкірка впечена та має темний колір. іси і іще хочеться.
Так кнопаю-корова 80грн,свиня 60грн, сало 50грн, комуналка 450грн\мисяць. сало тильки на соломки беру з проризью(дали готую сам) вид як оце
Коли до дому приiджаю, то лiпимо i з вишнею i з виноградом. А тут яке лiпити? До будинку припхаешься пізно ввечорі - і спати, бо зранку знов робити.