А што? Вождяка спаць будзе да абеду, а я усегда у 6 ўстаю. Буду вамі камандаваць, ато ніякага парадку па раніцах няма! Анархія адна!
ось мать буду збирать в кулекцію калЕса,теж з арт позіціі а може якусь мєханізацію для города зробить?
вчора поліз і знайшов в гаражі пепельніцу,помив,сьогодні трохи почухав 75мм від Pz.Kpfw. IV а я і незнав
Вітаю ! На вулиці сонячно , а тепла ніц немає . Зара он +15 , а о 7 взагалі був колотун . Хороші дівчатка , із такими тре брати один спальник на двох .
вітаю панове. до відома усіх зайїд які зазіхають на те щоб тут покерувати за моєю відсутності то попереджаю відразу що буду за це карати. кара буде жорстока, аж до бані. то колесо від с\г сусіде тобі нащо ті дівчата? ти ж кажеш що від них один клопіт та зайві трати грошів то ж ти економити будеш.
Я в неділлю точно такий витяг, зараз кисне. Зробив рамку 60*60, пройшовся по старих місцх, доволі непогана штука, та потрібно більшу, жбонь верхову дуже чіпляє.
От темнота ти семипідвальна . Шош тим дівкам в горах купиш , отакоєтавикажете , ім там тіко оте й треба буде як і в будь якому турпоході , чи будинку відпочинку . Недаремно там вішают отакі об'яви : " товаріщі ! Не кидайте в вікно резінові іздєлія , бо гуси іх ідять і ними давляться "
то ти сусіде тємната! бо незнаєш дівок . дівки і серед пустелі знайдуть куди гроші витратити а за гори я взагалі мовчу. отакоєот. Похабич я бачу що ти непогано володієш фотожопом. але то всьо наклеп щоб сплюндрувати моє чесне ім'я!