та в мене щє є свєтка,мосінка(щє за царя) мосінка по 44р,та щє камраден свої візьмут.то зробимо свиноїжака псв-дсв а Ви кажете гєноцід а щє італія зі польшею підтягнуться на святе оце буде справжнє дійство,да щє під відєо з огромним самоваром
можете мені відправити їх. я їх ретельно змащу та приховаю і тоді ніякого геноциду не буде, лише господарські потребу у скороченню поголів'я. отакоєот
то твій з Похабичем лепший коріш! то ви з отими сатанинськими пентограмами на шапках бігаєте та червоною ганчиркою розмахуєте
це ти камуняка і пахабич. і вигляд в вас як в палітруків. треба вас вивести у чисте поле та поставити лицем до стінки
У нас вдома теж такий був і бабця,не підозрюючи підвоху, проговорилась,що від нього(замка в холодильнику)є ключі....трохи погравшись з дверима,відповідно замкнувши,гордо засунув ключі з надписом"Зіл" у кишеню,почалапав на вулицю і десь подався з сусідскими хлопцями. А тим часом вдома відбувалось наступне-на обідню перерву почали приходити домочадці...але ж то була справжня річ і ламати цінний пристрій після нетривалої наради не стали.Перекусили чим Бог послав і недобре посміхаючись почали розходитись до праці...Надалі немає сенсу оповідати,але більше ті кляті ключі я не брав довший час Отакоїтоавикажете....