давненько Пан Аскот не заглядував до побуту,мать до Опришка рвонув за пляшанками і самоварнями а мо і за шишками
колись бачив той зіл та ще і з замочком. ручка була як в автівці. єдине що не поверталась а тре було тягнути на себе як важиль. ну і звісно закривався як дверцята у старому жигулю, поки не гепнеш добряче не закриєш. передова технологія кацапської есесерії. отакоєот.
а мені насрати що ті комуняцьки підкацапники скажуть. їх тре давно засудити за росповсюдження забороненої ідеології
у моїх батьків був оце такий зіл,потім саратов-іі, і досіх зра бамбас а як приємно було брати оту ручку зіла і грюкати їй- антамабіль на твоєй кухні
і гримить так само, наче задрочений зіл чи газон заводиться . зараз вже відвик від грохоту холодильника
Ну Ви якщо щось,телеграфуйте мені на Бейкер-стріт, якраз на неділі добру швайку знайшов,хвірми PERKUN,випробуємо.(відсотки нижче "ринкових"!!!)Холодільнік пана К:
Ні шановний Пан, к98 (три!)на поготові,і той, а в чєргу а відсотками -поділимось з усіма.ми не жадні, бо ревізія пана Касіо то св'яте
Підлабузник таки А Вождяка теж не справжній.Самозванець кАмуняцький На мило лже-вождя.Ти подивись,теж мені вождь знайшовся.