а мені байдуже коли працювати. я можу увесь тиждень байдикувати, а у суботу та неділю працювати так що і на сон часу немає.
та нічого. кажуть піч топити ними добре,жару багато дають та іще і мило, шкіру на абажура та золото на прикраси. з одного смердючого жида при вірній обробці купа користі може бути. а от що до закопування то тепер мені ваша тема по запрошенню до карпат зрозуміла. заманюєте туристів та після закопуєте те що з них залишилось.
ти подиви який жид багатофункціональний. яка корисна тварина виходе той жид. от тільки розводити в хатніх умовах не треба, вони і у дикій природі плодяться що ті кролі.
Тут не питання довіру, тут питання наявності інформації (зрештою і доступу авторів повідомлень до такої інформації). Погодьтеся, що інформацію про моделі Мосіна, ППШ, ППД краще шукати на російських сайтах, Маузера- на німецьких, і відповідно Манліхера - в країнах де ці зразки були на озброєнні. А в принципі я готовий почерпнути інформацію не тільки з російських але і з марсіанських сайтів, лише не можу її знайти.
Кроме того, Манлихер создал несколько моделей автоматических пистолетов (Манлихер М96 , Манлихер1905). Его винтовки состояли на вооружении в армиях Австро-Венгрии, Болгарии, Голландии, Греции (Манлихер-Шенауер 1903\14), Италии (Манлихер-КарканоМ-91) и Румынии.И дуже вас здывую-довгий час у СРСР.Так що информацию можно шукаты у всих цих странах.
Ось дуже непогана стаття про Манлихер.Але про саму гвынтивку,читаэться дуже легко,та напысана з гумором.http://www.maksimov.su/in.php?tnum=...v.su/gallery/&var=narez/manliher/manliher.htm
так то так, але трохи не так. був на озброєні і проводився це дві різні речі. це я що до совєтів кажу.
Якшо стоялы на озброэнни,то их пересволювалы,ремонтувалы,дерево минялы,також робылы иньше криплення пид бойнет.Можно сказаты що выроблялы.
на холеру перестолювати манліхер? в пітері набої до них випускали, гільза без маркування то пітерський завод.
Э таке слово-унификация.Липше маты одын патрон,чим 10 ризных.Також перестволювалы и Маузеры,та кулеметы.
Мені б цікава інформація по Манліхерах такого толку, як наприклад ця по кирці: http://ah.milua.org/pexotnaya-kirka-m-1896
Абстрагуючись від попередніх тем та їх обговорень, хочу повернутися до теми сааааллааааа! Не приховую, що хочу допекти(але тільки трішки ) найбільшому аматорові цьго чудодійного продукту, а саме Пану консерватору. А конкретно хочу розповісти яка дегустація мене сьогодні спіткала. Якось так два місяці назад вполювали малого веприка у лісі. Важив так з 70 кіло, що правда як ми дотягли його з Михайлом до дукту, то та холєра важила усі 100 з гаком. Почали потрошити і що зобачили? Ну власно: перший раз у житті спіткав дичка, що мав зі чотири сантиметри сала. Шановне товариство, маю надію, розуміє, що з тим салом ми зробили!? Алеж мєте рацію - засолили, а потім ще й закоптили, а з решти - ковбаски наробили сиро-копченої(шмалець теж був, тільки за моїми бабами не встиг скоштувати). А у зв"зку з тим, що вчора принесли дужо якісного бімбру (чистенький як сльоза немовляча) то й зробив сьогодні маленьке свято пуза. А підсумок такий: жодне інше сало не може рівнятися з салом дика - натура перемогає в усіх категоріях.
Шось вы нето кажете-дыке сало дуже непрожовувальне!Робыв дычину по эдынтычнаму рецепту,то чуть останни зубы не потеряв.
Друже, то-ж ти десь дав дупи(погано зробив) бо то сало, котре сьогодні запивали бімбром було м"якеньке як зефір, а смак та аромат кращій від похітливця(клітора)!!!