А вас було ше коли за прогул теми попереджено,гаяваспитаю)))))))?ще змалку!)))))ото і маїте цвай-давай-давай-читай)))))))))))!де сь пан носивсь?
Всім доброго здоров"ячка!!!!!! Давно мене тут не було - був у відрядженні.... Як Ви тут ріднесенькі!!!????))))
ось тікі з'явилося хвилинка. ага! бачив я у твоєму холодильнику отой бубл-гум товстющій(кільцями) зі запахом часнику,і сало за 5 пальців завтовшки бідна церковна миша
кажи,кажи казки діда панаса! ото після того холодильника я чьтри дні нічого не їв(бо не лізло),а ти кажеш- жвачка і щє,Хомьячка я теж сплутав з кимсь,і щє в мене свідок є
Не кличе бо боіться за дружину і правильно робить . Бо тут як не пісюнькові злодіі то розвідняки чи взагалі вічні холостяки зібралися , отакоєтавикажете .
а я не згоден! за холодильник пережива,от я і кажу - Куркуляка доречі,Пан Касіо,а як там кабанчік пожива? і кілька кіло вже наїв? га?маю надію що вже такий
Ого!тре срочно кордони перекрить!бо шось мені здається,шо він свят не діжде й рвоне на роцтов<ну дуже вже мать ліґітимний хфейс>))))))))))))
Та десь такий . Тіко рило до верху не задирає , а весь час рило внизу в кориті . А шо в нього за холодільнік шоб за нього переживати (зіл чи бамбас ) , га ? Зара тих холодильників хоч греблю гати аби тіко кошти були . Це не так як було за сересеру люба техніка все дифіцит . А в наш час нормальна , хазяйновита , яка розуміє захоплення чоловіка ( або й сама теж має такі захоплення ) дівчина є справжній дефіцит . Ото й боіться , стереже і правильно робит . Он нашо йому оті кулемети ( три ) , сокира на плечі і хом'ячок ? Правильно шоб сім'ю стерегти і боронити від всіляких зайд , отакоєтавикажете .
І Вам не хворать!та так собі пхнем поперед собов.а Ви як,у відрядженні багатьох відправили обхідний підписувать?)