дивлюсь за вікном сонячно - блін чому вчора не було такої погоди, бо овочі так і не приготував на мангалі
Доброго ранку. Щось на дворі не жарко і мокро, наче осінь вже настала. Хтось із Козятина або Комсомолького збирається у Вервольф їхати 19-20 го?
Доброго ранку!проглядає сонечко, але прохолодно! Робочий тиждень знову почався!щось малувато мені було вчорашнього копу!коли тепер виберешся з тією роботою......?миру та добра всім нам!
Добрий ранок.У нас сонячно и ясно.Дощи пройшли у сторону Карпат.Почитав опус пана К-в двох словах-бумаги нема,а майка коротка.
я задовбусь кнопати тим більш що неоцінять та почнути лизти з порадами як кнопати про що кнопати який спектор пімпочок на клаві треба використовувати а який ні. що до пригод то мабуть на наступний раз як трапиться нагода з тим фольклором кудись пхатись то я мабуть вдома залишусь.
та якби хоч лантух чи два було щоб було в що набрати. ото другий раз поїхав і другий раз халепа така тарпляється. перший раз були равлики здорові та багато але небуло цебра щоб набрати а цей раз пшінка. до речі коли їхали назад то пшінку місцеві тубільці збирали, камаза вже небуло.
Вітаю ! На вулиці якийсь капець , а не погода . Наче й сонце , а тепла ніц нема , черевики після вчорашніх пригод ше не висохли . Ото ж я кіко раз тобі кажу : кидай носити отой бундес мотлох , переходь на британців . Там кармани великі то було б куди пшінки напхати , а так все на дорозі лишив - це не по хазяйські , отакоєтавикажете бундес-бундес .
Ну там все ясно-О.Вишня-на ярмарок,п.Консерватор-на хвестіваль.мать родичі))))))))))))).доброго дня всім!в бандьор+14,вітер-пн,дощить раз через раз
отож лазиш у ментах замісь берців чи взагалі у сунь далі взутий. а я тобі казав що тре обовязково берці взувати на коп, австріяки ліпш за усе. якщо їх добре намастити добрим гуталіном то вони воду не пропускають який би дощ чи роса не була. а що до дпм так він не витримає якщо у кішені щось багато покладеш, там тканина дуже тонка та і не вдягати ж той дпм коли їдеш на хвест, так що я у цівільному був, а не ти щоб постійно камок носити хоч він і зручний та не маркий
Я пане вчора був весь в багні до колін . То коли вийшов на край міста , першим шо зробив це зайшов у велику калюжу та вимив черевики і лісапета , а потім іхав по рікам води які текли по обочинам щоб вже повністю помити лісапету . То вчора у шоб я був би не взутий то воно б промокло ( крім гумових чобіт ) . От не пойму чого це дпм тонкий , га ? Мо то тобі попався тропік то той наче марля ( бо для тропіків ) , а решта дпм нічим від бундеса не відрізняється , а отой дпм віндпроф так він взагалі як брезент . Ходжу зара в американських літніх черевиках де галянище тряпчане - зручно і не жарко . В камуфляжі я зара ходжу тіко на коп бо війна на вулиці .
Ось зробив фото вчорашніх покупок, лампа стан нової, п"єзо працює як годинник, скло не дряпане. по кітєлю: стан нового, реально довольний за кітєль! і розмір просто саме то!!! Тепер лишилося знайти штани, а також комплект ДПМ для порівняння. Бо для Бундесу у нас трохи жаркувато, та і під новий рудзак треба буде шукати ДПМовський комплект полюбому.... Отакоєот! З Понеділком Всіх Вас!!!
все добре. от тілько чуба треба на ліву сторону зачесувати та як буде довгий то закладати або закручувати саме за ліве вухо а якщо дуже довгий чуб то спочатку за ліве вухо потім на потилиці на праве ну і якщо вистаче то знов за ліве. порядок такий.
Це з яким ? День праці сьогодні відзначають американці . Так пана К вже турнули із агентів госдепу , він тепер на бундес-фрау працює .
Оце час летить . Консерватор вже 2 роки як одружений , а нече ще вчора гарцював по навколишнім селам все провідував гарних вдовиць та розвіднячок .