Вітаю. З вчорашнього вечора дощить, з перервами. Дякувати Богу, може хоч посіють люди. І де Ви там зібралися комуніста відшукати?
То ж пан Касіо зібрався знайти комуніста на великій дорозі. Чи просто призначить комуністом того, у кого автомобіль кращим виявиться?
Щойно дождік пустився,але я встиг трохи "погуляти" з хабарем(позавчорашнім) сорі за фото оцей кухль 127 мм яку з них під пиво зробить
Та будь ласка! перець булгарскій(солодкий) морква часник (побільше) помідори (мона додати яблука) перець гіркий червоний(я робив гірку,бо дехто полюбляє гостре) все черєз м'ясорубку сіль цукор олія соняшника спеціі по смаку все у скороварку і варити 1 годину 30 хвилин закатать у банки зробіть і смачного! якщо робить лєчє, то перець солодкий порізати вздовж а моркву(соломкою) теж щє тре цібуля(різати кільцями) і далі так само
К тому,что во дворе девятка и опелек с донецкими номерами месяца два отираются я привык уже, понятно, из зоны ато убегли, а вот что делают в соседнем дворе больше месяца машины с номерами ивано-франковской и закарпатской областей-не понятно. От мобилизации прячутся?
В ближайшем супермаркете все продавщицы уже донецкие-луганские, причём и молодые здоровые парни на кассе сидят.
У нас их перестали брать на работу, т.к. имели место случаи нехорошие. Например маленький магазинчик, брали продавца-беженца, а за ночь из магазина вывозилось всё, даже мыло и туалетная бумага.
Вот пока вы тут вот это, вот всё это самое, вот пока вы тут - вата хлебнула стекломоя и борется с бендеровцами.
А в нас, курва, осінь +10 та дощ перищить - завтра роботи не буде, а за готель та живлення екіпи тре платити
От мене цікавить така дрібниця: якби отой скрєпоcondom станув-би з нами віч на віч, то мав би відвагу сказати це усе нам в очі? Дужо хотів-би спіткатися з ним та побалакати (не бити) як хлоп з хлопом.