я і далі райбі чітаю,бо вчора бодався з хромом, і хром мене пободав,ща на опєрєті (новій) літаю тре надолуживати за вчорашнє
та ось чекаю на відповідь коли литвини кацапів різали та коли БНР була проголошена та ким зі світових країн визнана.
тьху холера. а я читаю хрон. та і гадаю на до чого тут він чи сирої аджики накрутив чи ще щось утнув з ним. а то браузет.
Ну раз googlе у вас не працуе, то калi ласка: Беларуская Народная Рэспубліка, БНР — дзяржава, абвешчаная на тэрыторыі Беларусі ў пачатку XX стагоддзя. Галоўным кіраўнічым органам з'яўлялася Рада. Незалежнасць БНР абвешчана Радай ноччу на 25 сакавіка1918.Дэ-юрэ БНР у 1918-20 прызналі Украінская Народная Рэспубліка[1], Літва[2], Латвія[3], Эстонія,Чэхаславакія і Фінляндыя. Фактычныя адносіны падтрымліваліся з Германіяй, Балгарыяй,Турцыяй і Польшчай.[4]. Глядзі тут: https://be.m.wikipedia.org/wiki/Беларуская_Народная_Рэспубліка
аджику я щє після за два дні до вчора зробив,таку як ти полюбляєшь(бо перцю гіркого натовкав туди),завтра щє буду робить, для себе, аджіку і лєчє
щось не довго проіснувала, лише рік. а щож кацапів не різали, там можна було гарно порізати кацапню було б тілько бажання. чи підкоритись легше та безпечніше. га?
newzz.in.ua/histori/1148895906-belorusskie-partizany-v-borbe-protiv-rossiysko-sovetskoy-okkupacii.html гэта вам пра 40-50 годы, а пра 18-20 шмат дык вось напісана, паглядзіце ў інтэрнэце. Ось адзiн из эпизодау https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Слуцкое_восстание "В 1918 г. Начинается и антибольшевистская партизанка. Она находит свое выражение в многочисленных восстаниях. Элементы партизанской борьбы мы видим в действиях слуцких повстанцев после того, как большевикам удалось подавить их основные силы. Партизанскими методами действовали койдановские повстанцы в 1920 г. Заключение Рижского мирного договора между большевистской Россией и Польшей привело к партизанской борьбе в Западной Беларуси. Хорошо известно, что эта борьба поддерживалась правительством Белорусской Народной Республики. Главную роль в борьбе с оккупантами отыгрывали белорусские эсеры. Центральный белорусский повстанческий комитет возглавлял слуцкий повстанец, член ЦК партии эсеров Владимир Прокулевич. Впрочем, о западнобелорусских партизанах неплохо написано в 5-м томе «Гісторыі Беларусі». И в то же время с другой стороны польско-советской границы партизанскую борьбу с большевиками вела Белорусская крестьянская партия «Зеленый дуб». Что касается партизан времен немецко-советской войны 1941-1945 гг., так в первую очередь белорусские крестьяне вынуждены были вооружаться, чтобы защититься от так называемых «куфэршчыкаў» - советских окруженцев, которые ночами грабили деревни. В конце 1942-го, особенно в начале 1943 г., и «куфэршчыкаў», и вооруженных крестьян будут загонять в советские партизаны засланные с «большой земли» диверсанты-энкавэдисты. Тех, кто не хотел признавать власть присланных из Москвы командиров, убивали. Нередко расстрелы были групповые. Во время войны немало белорусов вступили в ряды польской Армии Краёвой, которая особенно активно действовала в западной части нашей страны. Изгнание немецких оккупантов не означало прекращения партизанки. До начала 1950-х на Полесье действовали бульбовцы, на севере и северо-западе - латвийские и литовские партизаны. Но для понимания ситуации более важно то, что были собственно белорусская антибольшевистская партизанка и белорусское антибольшевистское подполье. Белорусы присоединялись также к бульбовцам. Действовали они и в рядах польских партизан".
Добра, позна ўжо, буду класьціся спаць. Усім спакойнай ночы, паводзьце сябе добра, агіднасці не рабіце, раніцай праверу.
але спротив чинили аж до середени 30 років, це центральна надніпрянщина, переважно Холодноярська республика. а потім вже з 1942 року знов повстала і аж до кінця 60 років. вповноваженого по Холодноярщині скасували наприкінці 60 років, через 27 років після зникненя останьої боївки УПА там, а у західних областях ще і у 70 роках пострелювали потроху. останній вояк вийшов з криївки вже у 1991 році коли був проголошений акт незалежності. так що спротив в нас ніколи не припинявся. поки є військо готове боронити країну та нарід, країна існує.
Чого тут про політику заговорили? Доброго ранку! Мене мд розбудив - каже:"пішли копнемо після дощику"
доброго ранку шановні. ще одна доба..с понеділка чекаємо похолодання аж до +24,останні чотирі дня було 35-37 у плюсі. воду п’еш,а ссяти не ходиш,все виходе с потом.-задовбало вже.
Вітаю ! На вулиці похмуро , тепло , болота майже ніц нема , хоча вчора лило добре - все пішло в землю . Снідаю і піду на стару дорогу - побачу шо там є , а ніц не буде то буду камуністів грабувати .
Вітаю ! пінтура комфортна, вже посьорбав кофію, скотоферма накормлена,зроблю хатні справи і буду чекати на хабар,бо хтось снова вшився а мене залишили насамоті
Доброго ранку!кава - це добре! домашні справи зроблені ще вчора - можна зайнятися і своїми справами! похмуро, поки без дощу! треба провірити одну місцину на предмет австрійських артефактів!
Вітаю шановнае панства! Як вам спалася? Як сябе адчуваеце? У мінску пахмурна, 12 градусаў. Усім ўдалага дня, хто ідзе на коп-хабара пабольш!
Доброго дня шановному товариству ! На Дніпрових кручах знову спека. На сонці прилад показує +39 , легкий південний вітерець.