Доброго Вечора! Приїхав до мене одного разу приятель улітку, один із тих з ким училися разом, так от напилися ми здорово, ни іколи вже спали, я побачив шо він встає з ліжка, потім він підійшов до гардіропа відкрив його, дістав прутня і почав стєти у гардіроб.... окончатєльно він прокинувся від моїх піз.....лін і ляпасів фігурних... Отаке буває...
Викручується.Існують (заглушки)верхні кришки з отворами під детонатор,до речі їх добре видно на виставленнему вами ж фото. Zeitzünderhandgranate( кукурудза)були з дротяною ручкою,та без неї,як на фото пана Руслана100.Також з паперовою ручкою,та шомпольна(від кукурудзи тількі корпус),називається Zeitzundergewehrhandgranate,та має інакші кришечки,як верхню,так і нижню,для стрільби з шомполом або кидання рукою. Дріт завжди товстіший за отвори,на кінцях сточений,та розклепаний з внутрішньої сторони.За рахунок цього і тримається.
І Вам доброї ночи!маємся їк корова по теляті))))))ото надибав -стару хату хтось вивіз на сміцє.а рицьнути зась!журка.ква в квадрат((
це як в анігдоті: заходе хлоп у ліфт і тута його "перемика" вийма з широкіх штанін,маяковського, дублікатом бесценного груза і ..... Чітайте,завідуйтє,я -гражданін сересер. а тута двері відчіняються і повідомлення: наступна зупинка станція лєвобєрєжная
Вишка-ше не розібрав для чого, там якісь троси натягнуті аж до другого берега, припускаю шо по ним хтось лазить...- дікаріссс... А пуголовки то невеликі форельки по 400 грам як мінімум, так шо тепер тараньку є з чого робити!
так може то стародавня народна італійська канатна дорога накштал києвського фунікулера але без візочка?
доброго ранку шановні сьогодні знову на працю, а я чув по іншому. я достаю из широких штанин. х... размером с консервную банку, смотрите ,завидуйте я гражданин, а ни какая нибудь.гражданка. (музыки -нету,слова народные.) усі чули? пан дав зелену.
Доброго ранку всім! пане К. пан vincenzo мешкає на острові, а не на материковому чоботі , хоча коли я був в Сарденії то тарзанів там не бачив,а от файних кобіт на пляжі було вдосталь. правда говорили не по нашому
Добрай раніцы сусветнай грамадскасці! Как вы тут сябе адчуваеце?Учора з жонкай хадзілі на вяселле, сёння трохі хварэю))) На вуліцы пахмурна, 12 градусаў. Мабыць, лета скончылася!