Віджималка в тебе ще не виросла Віджимальщик ти наш.Ти своїкАмуняцькі замашки забувай потроху За посилання на кружки дякую звісно Алюміній відпадає однозначно (куди мені ще),а от ота маленька "сливочна" досить цікава
Та я думав може в когось тут є справжня ручка із дроту,щоб точно було. А то я і скурпульозні німці поняття несумісне
Дякую,я дріт і тут знайду Але,судячи з отворів в заглушці,діаметр менше ніж 6. Я залишки не викинув,зараз поміряю піду штангелем.
та читати я і сам вмію. а от чи правда воно чи ні. бо там на тому аукро такого понаписовано що ховайся. можна цілу тему тут зробити з тими назвами. так що тому що там написано я недуже довіряю
то купляй. буде раритет артефактний. нівкого нема, в тебе є! з тебе відсоток по святковому тарифу, тобто подвійний.
Сходил к соседу со штангилем-диаметр проволоки 6мм.высота ручки 2 корпуса гранаты.(штангеля не хватило.)Может росто выборки на концах сделаны?
"Сама рукоять может быть либо деревянной цилиндрической, или же (наиболее распространенный вариант) изготовленной из толстой железной проволоки. Проволочная рукоять имеет крюк, предназначенный для зацепления за пояс солдата при ношении гранаты. "
Дистали всих з отой проволкою,тепер сами з собою розмонляэте?Вони ще из шомполами були,шомполи у мене э в наявности.
Оце і я хотів сказати, що логічно, щоб отвори були 5 мм при товщині дроту 6 мм - для зручності кріплення.