А де пан спішить,гаяваспитаю?час<згаяний> на рибі,копі,охоті,з кобітов на бамбетлі> нам олімпо жителі до терміну життя не враховують.хай Харон зачекаї)))))))))йому призначене монето ше не знайдено.)))))))))Доброї всім пятниці.Бандерштадт+20,дищ з проясненням,ляпота!
Интересно,чем это вы здеся вчера занимались,что не ссылки не работают,не картинки не открываются?))) Где пан К,что за беспорядки?Гаяваспитаю?)))
Мать разом о.Іф копали)))))))).а то шо робить-БАНЗАЙ!і ше раз гепнути))))))).но тоді вже буде не до риби)))))
Видповидаю по порядку-я вчера целый день лазил по лесу,почему у вас не работают ссылки -не знаю.Пан к побиг на пошту за кукурузой.Беспорядки для пятницы нормальные.
нема нічого вмене. Оце трава трохи спаде то думаю на дачкі трохи лівіше копнуть, може щось та буде. https://reibert.info/threads/aka-s-pro-i-poisk-po-vov.380129/page-3
Вітаю ! На вулиці тепло , сонце затягло хмарами , легкий вітерець . Ота димова завіса чи мо то який туман ше висит , добре хоч не смердит , Златопіль вже трохи видко . Ага , і прибори там теж правильні .