Як каже мій сусід : Що мені біда, як я сам біда. А от небезпечні саме ті яких я зустрів - можна піддатися зоровій омані.
Доброго дня шановни! А четверта то в засади (полювання на живця) от шо значить мудрий а старисть тутачки ни до чого
А тепер я вже все зрозумів. Якщо говорити по нашому про четверту: то видко небога схотіла від гуцула зачьити, ни вітримала тай відійшла. Царство ї небесне.
шем забув про легені - як м додививсі тих кобіт то так ми легені грали та дихтіли якбим не підисєтку давно розмінєв а лиш мав круглу двацєтку.
Якщо погано стріляють , то повинні швидко бігти на лижах . У разі виявлення невідомого - дядько Борсук всеодно б далеко не втік .
Як кажуть кожен судить по собі... Це у Вас на рівнинах лижі дають перевагу, а в горах вони на спусках ще щось варта, а на підйомах - краще на власних двох.
Зря !На чемпионате мира Украина взяла бронзу!Уступив только Чехии и Норвегии-традиционнім лидерам. Биатлон: Украина добывает бронзу на первой эстафете Кубка мира 24 ноября, 18:24Комментариев:3 Добавить комментарий В воскресенье, 24 ноября, состоялась первая эстафета первого этапа Кубка мира по биатлону, который проходит в шведском Остерсунде. Биатлон: Украина добывает бронзу на первой эстафете Кубка мира Биатлон: Украина добывает бронзу на первой эстафете Кубка мира
дядько Вітер передавав вітання всьому панству та казав що ноут працює на дровах, а вони погасли, то його дні три не буде.