Вітаю з п"ятницею! Щиро надіюся, ці приємні картинки полегшать страждання пана К. Головне - не сумувати.
Тю, та що завгодно. Ви ж неодружені, можна хоч зараз кудись піти. Іще зовсім не пізно, жіночий контингент у кафе якраз дійшов потрібної кондиції, і зараз "такий як треба". "Тільки і роботи, що до кущів дотягти" (с)
поки я лікував спину ви тут капосні поради писали як мені спину лікувати. ну то нічого, я все запамятав та записав хто що тут писав. тож стережиться усі. я вам ті поради канчуком на спинах малювати буду. і белоруський кордон мені незаваде щоб дістатись до усіх. щоб ніхто не пішов неодареним. я все пригадаю і бджіл і цеглу гарячу і дсп. усі отримають.
а це тим що бібми начиняють та у породу на карєрах підривають. ото дві три танамидні шашки і рибалка вдалась. не те що з вудкою час гаяти і риби немати.
тьфу,та такого валом,але я дуже добра та чесна людина,я краще вудочкою,сяду собі на стільчику і буде мені гарно!
Тю... Первый блин всегда комом! "Зло нельзя победить, потому что жизнь – это и есть борьба со злом" ©аббат Фариа
тю. ото за дурно час гаяти щоб одненького бубиря впіймати. і сам не наїсися і перед котом соромно. а так підпалив, кинув, гепнуло, рибу позбирав і навтьоки поки рибінспекція не припхалась. азарт, адреналін, екстрім. отакоєот. а ви кажете вудочуою