Товарищ @консерватор , не будь тим що землю пятаком риє, залий на файлообмінник а я заллю на ютуб. Докажи що ти патріот неньки України, а не комуняка недобитий!
я твоїй комуняцькій морді недовіряю. ти зробиш якусь капость. хочеш подивитись то збирай дупу до купи, припиняй катувати тйосчйу мусьє рабіновича тьйотью сару на предмет того де вона заховала золоті шекелі та приїзди до мене та і подивишся. заразом привезеш кулемета та царева карабіна як і обіцяв.
Тю , а шо вже лікуватися перестали ? Ви ж пане К раніше лікували остеохондроз і радікуліт листом ДСП . Метод виявився не дієвим чи мо розлінилися ?
Купіть у ветеринарній аптеці http://www.doktorzoo.com.ua/1-Manuf...ey/105-000524-Agrovetzaschita-Alezan-Gel.html У людській є теж такий, але ціна в нього…
У нас теж такі чутки ходять. Зараз повертався з роботи, то чув на вулиці. Так що, таки вибухнув. Щоправда, хлопці з ДСНС у Черкаській області нічого про те не знають, але то вже не важливо. А в людей, дивлюся, інші чутки ходять: Вони не лаються, то вони так розмовляють.
це як? голою дупою у вулика залізти? дякую я якось в інший спосіб буду лікуватись. завтра-післязавтра пройде і буду знов як новенький.
Та ні! То якщо хочеш збільшити груди чи п'яту точку то да, є така метода :-D А лікувати так, берете бджолу пінцетом і до того місця що болить(потрібно щоб ужалила) і так кілька разів,якщо немає алергії.
Отакоі нашо ото себе мучати та ждати декілька днів . Ану швиденько телефонуй Парторгу , шоб прийшов і допоміг в лікуванні . Потім по твоєму ж методові кидаєш собі на спину лист ДСП і най Парторг тебе шмагає канчуком , а ти будеш намагатися швиденько від нього тікати . Так дивись хвилин за 5 і радикуліт вилікується .
Зауважте пане К., що радикуліт страшна хвороба яка не дає людині розігнутися, тому прокладайте свої маршрути подалі від гей-клубів.
я так і знав що ти комунякаа а не патріот! прийдеться зняти короткометражний фільм про те, як ти палив твори свого вчителя та наставника....а всі були вже повірили що @консерватор не комуняка червонопузий! а ти "взвєйтесь кАстрами" по ночі горланиш під одіялом!Комуняка!!!
Ну так зрозуміліше, а то я грішним ділом подумав, що потібно хворе міці у вулик. Мабуть можна й так, але тут головне швидко хворе місце з вулика витягти, доки не розпухло.
ні. Бере лист ДСп на спину, а пан Парторг відпускає свою вівчарку і каже "Фас"! Пару гектарів по полю і радикулит як рукою зніме!