Що ти тут лапшу на вуха вішаєш Спалив він..... ага... дивись.... Відео де питаю ??? Ти бив себе п"ятою в груди що відео буде НЕ ВІРЮ Камуняка
Та не прибідняйтеся, то ж Ваш пепелац)) У нас весь день неба не видно, тільки як на дах вилазю то можу на нього подивитись
і куди я тобі відео закину щоб ти подивився? чи мені заради одного відео на ютубі регитись? нема що мені ото робити. як хочеш побачити то приїзди та подивись.
, був такий я даже черепа з ним знайшов там де 100 копарів пройшло а так вам сюди.Серж все підкаже. https://reibert.info/threads/aka-s-pro-i-poisk-po-vov.380129/
Я сміюся, там смайл у кінці. Це ти сьогодні якийсь занадто серйозний. Нічого, ввечері будуть цицьки, трохи забудеш про проблеми. Фошизд...
Мене не цікавить куди ти його закинеш Ти обіцяв ? Обіцяв.Всі це бачили Так що тепер відмазки не приймаються. Чи ви камуняки оце всі такі ? Наобіцяв,і в кукурудзу
спину прихватило тому і недуже в гуморі. ледь по хаті повзаю. і де той радік узявся. головне що не комуняка!
Ага пусти козла в огород. Куда выкидывать инсрукцию , такая красивая с картинками , можно буквы учить по ней знакомые .
До @ЛюбительПива в ЛС. в нього їх різних Кондорів штук п,ять було...розказував нам про діаграмки постійно...