Ой пане К це геть про Вас і сніг і дощ - все шо Ви так ждете і полюбляєте . отакоєавикажете Парторг - це все про Вас . Мать пожерли весь сахарь на заводі тому шо поблизу Вас ( наче в Приютівці той сахарьний завод ) .
В мене теж був дим десь із 11 по 13 годину . І непойми звідки він береться , своі когути картоплиння палять і мо ще й з черкащини дме бо Златополя ніц не видко .
Шкода шо сою з соняхами та кукурудзою не палять . Пшеняця то шо он вже поля скосили - ходи собі пікай і копай знахідки , а оте стерво ( соя , соняхи , кукурудза ) на полі і до самого снігу може стояти .
Натягне обов'язково , та ще й з твоіми братніми % . Мо хоч цігарки смалити тиждень небудеш - бо диму вистачит .
Тут не посперечаєшся, в мене самі цікаві місце саме під соєю, в минулому році були під кукурудзою, тільки зібрали, морози вдарили. Отак і чекаєм пів життя, щоб якийсь каклік розкопати...
По соняшниках пробував. Але то ризиковане заняття. Соняшники місцями були з просівами, по тих просівах і лазив. Але ж то не вихід.
Історія одного облому. Сьогодні почав готувати фундамент під грубку, зрізав дошки. Зняв м'який шар ґрунту… А дай, думаю, нового МД протестую (приїхав мені від @Stuff термінатор). І в режимі „колор-онлі“ ловлю ніфіга собі сигнал — пів-метра шириною! Ну перша ж думка — ось він мій ящик золота!!! ну вирив я того „ящика”, на жаль у руках розвалився Не знаю від чого той радіатор(мідний), але адреналіну було вдосталь. Навіть біла думка на полі його розкидати, щоб порадувати копачів (в режимі пляж дуже добре пищить)))) Потім вирішив, що за такі жарти можна і вигрести))) Кому відправити НП?
Вот стоит отлучиться ненадолго, так опять что-то не так! Пан corbie морду лица поменял... Кстати! Где такой аэродинамический рюкзак взяли? Или наоборот, это стартовый ракетоноситель, первая ступень так сказать? А сам пан corbie сверху... З.ы. Просто подумалось, что нашего полку прибыло, пока ник не прочитал...
а я звідки знаю. мо і в центрі а мо і на околиці десь. я от наприкляд у передмісті живу, мені до центру києва 3,5 години, ну це звичайно якщо кіньми, а якщо волами то годин 6 витратити прийдеться
Як тільки прочитав фразу "в сусіда коло двору асфальту набрав та виїхав на трасу Городище-Орловець, трохи ямок глубоких засипав , де ямка конкретна була, і мабуть таки не я в неї заїджав, надписи є" зразу згадав передвиборчу програму одного кандидата Запис 2009 року,але і зараз актуальна як ніколи
та біс його знає. я лише сів та і їду собі. одне погано палити не дозволяють, по монітору одна тупа рекляма без звуку і кава тілько розчинна. босоніж то до Касіо, то він босоніж ходе бо мешти береже та вдягає їх як до хати заходе