Доброго всім У нас теж сьогодні вранці все село в диму В Зазим"ї пишуть 32 га лісу згоріло(знову мабуть комусь земля треба,підпал з чотирьох сторін одночасно),і торф горить ще десь.
Всім привіт,спочатку не звертав уваги(вважав що в селі хтось щось палить).Та коли в сімейних справах їздив в сусіднє село,там теж усе задимлене...То що з під Києва до мене принесло(майже 400км) ???
вітаю панство. спека, дощем і не пахне. хоч і живу у пригороді києва але задимлиння невідчуваю. хоча може ще і натягне
Виїхав сьогодні на авто , блін щось гуркотить неподетскі, одвіз своїх до школи, по справам, заїхав на яму, глушка майже відпав, защіта погнута, тяга ще ненаю, буду дивитись. А в суботу маму знову на Черкаси везти, ну його на, завів піпелаца свого, в сусіда коло двору асфальту набрав та виїхав на трасу Городище-Орловець, трохи ямок глубоких засипав , де ямка конкретна була, і мабуть таки не я в неї заїджав, надписи є p.s дорогу латать будуть взимку, асфальт незастигає зараз.
таке! нащо мені з моєї багатої на хабар місцини емігрувати кудись?! мене і тут непогано годують. і взагалі до чого такі незрозумілі питання?
Не заважайте. Людина не емігрувала, а босоніж прямує до Умані, адже Новий Рік скоро. А Ви задаєте дурні питання, відволікаючи від думок про вічне (сало?).
ти таки вирішив до свого наставинка до гумані сходити та могилі цадіхка брахмана поклонитись? нарешті зважився. але чому ти босоніж? та ще і пішки. в наш час є достатньо транспорту щоб швидко та зручно трапити у любе місце світу. чи ти незнав?
Ні, в Умань не піду. Не знаю, чи звернув ти увагу, але я колись писав, що могила цадика у мене прямо у дворі. Так що потреби десь їхати немає.
ти вже брахмана поближче до себе перетягнув та грубі гроші з того маєш. а до гумані лохи тілько зїжаються. молодест!
Так, він тут, у мене. Якраз і ремонт з місяць назад там закінчили. Коли є бажання поклонитися святим мощам (із знижкою) - приїзди. Бо Аскот тебе може випередити. А кількість пільговиків щомісяця суворо обмежена.
та най Аскабан вклоняється, то його духовний лидер! а я обійдусь якось без вашої жидівської віри, мені моє православ'я більш до вподоби
Причому тут жидівська віра чи православ"я? Я тебе в іудаїзм (чи іще куди) зовсім не агітую. Тут винятково питання гешефту та формування черги позачерговиків серед паломників.
Вітаю ! На вулиці тепло , вітерець , хмарно . Бульбу викопав , мона тепер і трохи відпочити . Не тре мене втягувати у свою секту . Читаєш книжки володьки картавого , то читай собі нишком бо мо скоро і сбу по тебе прийде . Мені тих камуняцьких знань ніц не треба , для нормального життя і тори з талмудом вистачит . Той коля вже змаличку із пістолем ходит . Як підросте то мать буде гіршим за отого товстого дибіла кімхерина із північноі Кореі .