Так повидло то така штука шо усі її люблять, особливо намазане на скибку хліба, с маслом, і гарячум чаєм або холодним молоком!!!!
Да нет,все предельно предсказуемо. Альтернативы нет,реально. В этом и фишка наших выборов, что реально кандидатов вменяемых нет вообще...каждый раз...
В россии тоже любят колбасу... Пан Руслан, такой отведать не желаете? Мля,такого даже при Сталине не было,...
Я спати, всім надобраніч.......... Ну і ліричний відступ.... Отак подивишся здаля на москаля, Неначе й справді він людина, Та від Курил і до Кремля Воно було і є скотина. Йому завжди усього мало! Де тільки всралося чи стало Уже волає од того - Тут все ісконне і його! Та хай тебе ухопить кат! Який же ти у біса брат?! Живи у рідному краю - Котись в Московію свою! І раз причина тут така Й дорога в тебе неблизька, То я тобі, як друг і брат Піддати можу і під зад, Щоб не морочив голови Й летів до самої Москви!
А коли Лука помре, що робити будете? Я не за те, що обирайте його, чи ні (як на мене особисто, він відносно нормальний), просто цікаво, а що ж після нього?