Доброго дня! спека продовжується! Пане Руслан, як нема бажаючих на дармову курудзу, то можете вислати мені! мені оно надо очень даже!
Вітаю ! На вулиці рай : сонячно , тепло ( +31 ) , небо синє - синє , картопля майже викопана ( завтра на ранок трохи лишив ) , отакоєтавикажете .
А так.читав.а ще є ґайнбург-то взагалі в австрії.та й Винниківська фабрика була найбільшою в Галичині<понад 1500 робітників>за часів Австро-Угорщини.доброго дня всім!в нас+30,вітряно,алє ясно.працюєм тіжко<сидимо в парку в тіні.а поліція ґасає.ну все як завше))))))))))>
я оце собі теж таксу завів. вона в мене біля ноута на столі жіє. пізніше світлину скину. втім віта. я піднявся але не прокинувся.
+33... Хорошо,что в отпуске,сына в школу вожу в первый класс,на работе бы охренел с такими температурами
На завтра на сонці намальований червоний градусник +37 . прийдеться потерпіти до неділі. одне спасає- прохолодні ночі після 24 години.
Відправте вже, раз чоловік так просить. Можна також покласти гарний плакат: Чи інструкцію з поїдання:
Так життє воно якраз таке, а спати до після-обіду то єсть гут, я також практикую цю запатентовану методику, і ви знаєте- просто клас!!!
заздрять взагалі о мовчки. справа в тім що ранок добрим не буває тому я і прокидаюсь по обіді та і взагалі я лягаю спати тоді коли інші вже прокидаються. так що маю повне право спати до обіду.