у мене теж сьогодні таке чудо попало -я в руки не зважився брати !!! файненько засипав це й гілок накидав!!
Я теж відкрив сезон осінній,хоча і був на роботі сьогодні Без відриву від виробництва скажем так І трохи срібла 20 копійок 1915 року ВС взагалі по сохрану наче нові,навіть пір"є і всі маленькі деталі геть не затерті.Наче і в обігу не була. У решти теж сохран нічого
а отой чоловік у штанах знайомого кольору --часом не колега ??? такі штани зараз не так просто знайти!!!
ой!там в п.Опришок ї баґато коломийок на заздрість.вважєйти!))))))а так-най паде.на міста-мальо,на полє-в норму,на ліс-штири норми!
А ди.най пан Біг борони!де того хулі-гана вже не є.усі ква! в депутатах,но мене не ймили<бо ше в 91ім тризуби малював в зошєтах>молодий бувім скурвій син))))))))).а сенс братіко-в тему що-Жиєш
нема там чого читати вже давно бо нема її то ти збоченець! бо плейбой в пана Руслана на спині. але ти старий та сліпий от і небачиш. йди вже спати та перед сном незабудь вату до вух запхати щоб ненадуло та ти не змерз
Не ображайте того Р-- бо він такий що воночі ввісні прийде і задушить!!! він по натурі добряк тому задушить добре!!!!
Яка іменно одежина ? Штани в "горох" ? Так я такої думки,що такі штани тільки реконструктори можуть собі дозволити.Ви реконструктор ?
червоний тут ти та Похабич. ви тут камуняки недобиті. тре вас до буцигарні відправити за розповсюдження забороненої кацапо-конуняцької ідеології та символики
матеріалу зараз такого знайти важко - костюм берізка!!!! ізначально використовувався для ПВ!! а я не реконструктор --а вчитись ніколи не пізно
Усім надобраніч!!! Буду спатоньки моститись завтра в довготривале відрядження!!!Усім бажаю усього найкращого і суперових знахідок!!! До скороі зустрічі!!