О оце більш схоже на правду . Хоча здається мені таку бульбу чистити не зручно - то краще хай в трусах саджають .
Братва,кто не знав-монеты у рейху булы квадратни http://aukro.ua/zoloto-tretego-rejha-podpis-gitlera-1939g-i3716389281.html
І що з таким робити . В борщ - дорого , та й мо хто і гидувати буде . Використовувати по призначенню самотнім жінкам - так продають кращі речі , недавно ми тут запальничку обговорювали , ото була річ . В банку з формальдегідом ( бо до літа зморщиться і почне псуватися) ?
та навіщо далеко ходити? в АТБ морква така продається що і кобила позаздрить. якось оце пішов туди, скупляють та став цибулю виберати яка на вигляд смачніше. а поряд тітка одна років до 40 моркву обирає, тітка маленька така наярована як то кажуть, видно що самотня і обирає моркву щоб і потовше була і подлінше. незнаю як ото і утримався щоб не бовкнути " а мені се єдно яка та морква. я на борщ її купляю" але стримася, от яка я стримана та мужня особа, та і пішов собі до каси ледь регіт втримуючи. а ви кажете картопля.
небачив, хоч і спідниця коротенька така була. але гадаю що у пантальонах бо нормальна цибуля була коли вдома її у діло пускав. чи може зіпсувалась та що залишилась а я встиг вихопити іще не зіпсовану. хто зна.
А подарунки до Нового року вси преготувалы?Ни?Тоди вси на АУКРО!Спишить,бо розберуть! Заводной фаллос - лучший подарокhttp://aukro.ua/zavodnoj-fallos-luchshij-podarok-i3725661527.html
отакої от, а я думав що ківі то фрукт з великим вмістом вітаміну С, а то картопля.... я думав що ти фАхівець, а ти прОстий бляхАр (с)!
та що ви як малі діти?! який овоч, яка ягіда? ви що показились?! то птах такий. http://ru.wikipedia.org/wiki/Киви_(птица)
Ікону "Криворівненської Божої Матері" написав 51-річний Олександр Охапкін, художник з міста Олександрія на Кіровоградщині. Богоматір — у карпатській червоній хустці, дукачах і коралях, Ісус — у вишиванці. Писав, розказує художник, - ікону за мотивами репродукції з календарика. Подивився у її зажурені очі — додав рушники, над німбом намалював кетяги калини, а внизу — жито з волошками. Хотілося, щоб символізувала Україну. А також, щоб відчувалося материнство. Криворівня — село у Карпатах. Цю Богоматір вважають покровителькою горян. Такий головний убір, як на цій іконі, можна зустріти тільки на Західній Україні.
А от тут не погоджусь, бо такі головні убори носили жінки з села де народився і жив мій дід. Коли люди збираються на поминальні дні - саме так старі бабці вбираються.
З художником не знайомий. А от так як говорили та одягались старі люди з того села я ніде більше не чув.
То я ваши закордонни фрукты не пробував,и яки там витамины незнаю,але бачив одного разу-вуйко с заробиткив прывозыв з Московии,так выглядаэ ота кивия як волхата картопля.Одно скажу-на смереках воно не росте.Якшо ТИ думаэш ,що бляхарем мене образыв,то скажу-я поважаю всих роботящих людей-бляхарив,пасечныкив,трактористив,слюсарив,хлиборобив,та ин.А ось Вумныкив не поважаю,та тих кто тыкаэ старшим людям також.
про бляхаря і фахівця є такий вислів - (с) про це свідчить, а з незнайомими людьми навіть молодшими за мене, я завжди на Ви, тому образити не було наміру і професії теж всі поважаю П.С. думаю при нагоді в Боянівці на л. арені можна і познайомитись