Завжди згадую слова: людство стільки то років прожило без війни.....війна - це тормоз для прогресу людства!скільки геніальних думок, ідей, людей, які могли творити та примножувати прогресивні світлі сили, було принесено в жертву чиїмсь амбіціям, "политической целесообразности и интересам государства и власти"
тю. а хто їм доХтур що вони за природою своєю канібали. та і небуло ніякою бльокади у тому члєнінграді, харчив було вдостали. так що то всьо кацапські казочки що там жерти небуло що і кацапи голодали від того що хліба небуло і приходилось масло на ковбасу накладувати.
А тут питання спірне. Гляньте на розробки німецьких, радянських, американських вчених під час ДСВ. Вони за невеликий проміжок часу зробили величезну кількість відкриттів. На мою думку, як не парадоксально, але війна досить сильно штовхає науку вперед.
ну яка друга світова? небуло нічого такого! то просто німаки привезли кацапам гуманітарну допомогу у вигляді харчив та технологій а щоб у дорозі тую допомогу нерозікрали дикі постійно п'яні кацапські зграї просто виставили охорону. отакоєот. а ви кажете. а саме погане що кацапня втягнула і нас у свою війну з німаками.
так то воно так, але все ж таки, якщо взяти кількість загиблих та ненароджених, які могли так само рухати прогрес своєю роботою та ідеями....!!!!!скільки геніальних людей просто не народилося!?????
А чому Ви тільки про геніїв? Думаєте, що серед ненароджених не могло бути нового Гітлера? Думаю, середнє арифметичне лишилося без змін. Можете кидати в мене тапками, але людство - то взагалі шкідлива форма життя на планеті. Бо жодна з тварин не псує місце, де вона живе, це роблять тільки люди.
тапками кидати не будемо! але зло породжує зло! і якщо брати чорну геніальність Гітлера, чи навіть того ж Сталіна, то розкриття їх неможливе б було без війни, яка передувала другій світовій! тому в цьому з Вами не погоджуся!
Цей дот знаходиться в 15 хвилинах ходу від мене. Я був приємно вражений коли побачив прибраного дота з табличками з яких кожен охочий перехожий міг дізнатися його історію але зараз від тих табличок тільки дзюрки лишилися та сміття прибавилося.
цеж скільки танків ми знищимо, можна і руду невидобувать, все на переплавку, ото каструльки та топори, та що там, саперні лопатки будуть.
І для чого вужика тиранити? От укусив би своїми нечищеними зубами, знали би, як маленьких зачіпати. Обізвався, браконьєр...
Пане @ASKOT1 , а що можете сказати про цю ложку? Клейм не бачу. Бо хлопці прознали про моє захоплення, але чомусь замість кулеметів почали тягнути всяку жбонь.
а хтілосья б? зізнайтесь вже нам що хочете у родичи до цілого грахва. і ваші твори теж у школі будуть вивчати як клясіка та митця. напишите ремейк му-ми чи у лукаморья дуб зрубали кота на мнЄсо порубали і таке інше.