Там по дорозі є (були, у всякому випадку) самовари, фото яких я тобі колись показував. Будемо проїздити повз них, можемо заїхати. Так що давай їдь, поки сніг неглибокий.
Добрий вечір шановні !! Повернулися з лісу -в цілому все сподобалося! Пан Р як завжди місця знае але показуе тільки по трошки!! Але сьогодні сталося диво Він одів свою фартову ярмурку -і йому поперло !!!! Маю його світлини але нехай дасть дозвіл то покажу ! А так поки що своі покажу! Ще Бумер дещо понаходив -теж маю світлини я думаю він не буде проти ! Бо ми ще не маемо такого авторитету як наш поводир пан Р!!!
Но всего только час назад ему посчастливилось стянуть из чужой каптерской повозки банку с консервами. Банка была без этикетки, и вместе с голодом его одолевало любопытство - рыбные это консервы или мясные? Выбравшись в поле, он опустился на траву, достал кусок кукурузного хлеба, снял штык и пробил в жестяной крышке дырку. Чтобы не потерять ни капли, он быстро опрокинул банку ко рту. Липкая, едкая, пахнувшая бензином краска залила ему губы, ударила в нос и обожгла язык. Отплевываясь и чертыхаясь, он вскочил и понесся отыскивать воду. Долго полоскал он рот, скреб язык ногтем, вытирал рукавом губы и жевал траву. )(