САЛОм алєйкум паньство!!! Де всі, там де я думаю??? Бо тут не можна про це говорити. Ось, пропоную вам подивитись на Чорногірський хребет з вистоти пташиного польоту
Яка краса . Опришку я ще жодного разу не був в карпатах . Якщо доживемо до літа . То мать куплю величезний шмат сала і буду різати його на шматочки і розкладати від консерваторової садиби і аж до Чорнори . Таким чином заманю твого кума , та й сам нарешті побуваю в Карпатах . Ну якщо звичайно ти не проти . Бо по твоїм розповідям Консерватор до тебе і ніяк не добереться . Все набагато гірше - вони й досі заразу розносять .
http://reibert.info/threads/«Кожна-українська-жінка-–-відьма-за-національністю».436847/ проше паонове до господи! Помиємо жінкам кістки
Нє , мать в хаті прибирає . Пилососить , бо в мене за вікном таке гуде - це може бути тіко Консерватор із пилосмоком .
Як , то не мусьє прибирає . Ну тоді й не знаю хто , Парторг цеглу кладе . Мабуть Вітер59 - більш не має кому .
та мабуть і не дядько Вітер бо дуло б у різні боки. а мо це баби Вінтера дують за те що він вирішив їх розкрити що вони всі відьми.
Якщо це його баби , то ми тут яким боком . Снігу намело , ще одна робота добавиться - потрібно горобчиків кормити . Та й гуде як скаженне , що це треба тим бабам зробити . Світло на вулиці повимикали , темно як у негра в дупі .
Вже час з вас мусьє і могорич вимагати . Ось судіть самі , ви вже видатний користувач №3 , скоро і адміністрацію сайта догонете . І балів у вас чимало , а ви все в церковні миші шиєтесь . От як зберемося і прийдемо по бали - то салом вже не відкупитесь .
а користі з тих балів та того форумного звання? себе потішити так мені якось байдуже на ці цяцьки, не плутати з цицьками.))))))))))))а буде бажання то заходьте, знайдемо шкварочку.
Дома у мене з украинським,а на роботи технологичный компьютер,давно переустановыв бы,але боюсь,що технологични программы позлитають.
тю. так всьо просто(с). тицяєте лівою кнопкою миші у позначку мови і обираєте додати мову і маєте Українську розкладку без втручання львівського метро.
Якбы все так просто було,я давно бы це зробыв.Шось вы мени почалы ВАТа нагадуваты своими радамы.Я уже и до АЙтишникив ходыв,боються програму поломаты.Программу поляки грузылы,с польського виндовса,тепер з кирилицы тильки росийська,хочете буду пысаты на латинице,як прыбалты?
так то мабуть він віртуально вкусив мене? піду профілактику шматочком сала з часником зроблю. бо не хочу підхопити отої ВАТнікової бацили.