А шо она такая маленькая и огороженная забором , и не подлезть не обойти низя , или есть большая бамага с печаткой НИЗЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ !
Відразу видно шо Європа . В нас би понасирали б в кожному вуглу того бункера і сміття було б кіко шо і землі не було б видко .
Для посудно-казанкових Аскабанів, КаллікЦіанєрів, ОкоЛофорумних бариг, можу прєдложить раретєтний експанат із старих запасів по ПСВ !!!!
Це точно підмічено.Ми якось приймали участь в розчистці ДОТа №456,то там від сміття можна було напівзгорбленому зайти лише А в результаті виявилось що ДОТ ще й двоповерховий І що Ви думаєте ?.... Знову засраний кажуть по самі вуха,і таблички попалили якісь імбіцили
Ой пане К темнота ви семипідвальна . Ніякий то не котелок , а похідний посуд . З того набора ідять , а не готують там іжу . А для тарілок там достатній розмір .
Я би сказав навіть більше ніж достатній розмір як для тарілок. І як сковорідку можна одну частину використовувати
А ти що, консервні бляшанки теж збираєш? Бо я викидав пару разів німецькі, у фарбі, написи було видко.