на плантації , помагала тітці віники збирать. Ти то як? а то всі в лічку пишуть де та що, то моб требують.
боюсь, є мамина нерванівка і пліснявівка, на здоровому організмі пробував, на больному стрьомнувато. а первак , двойного перегону буде тільки 10-го.
З чим ми Вас і вітаємо Головне щоб тихо.А не як у мене З криками,звинуваченнями,судами та пересудами Нервів угробив ого
ухти, ще ніразу розлучення несвяткував хоча присутнім був, тягали за волосся один одного, тестя набили, тещу послали, розійшлись мирно посидіть десь погомоніть та розійдіться мирно, ото фішка буде.
То так і тихо має бути, мені кіпіш нідочого.. Прийшли розлучились - пішли..все.. але з рогатки раз у вікно встрелю навздогін)))
Встрелити завжди встигнете. Розлучайтеся собі спокійно, та й усе. А там видко буде. У мене одні родичі після кількох років подружнього життя приїхали до одних батьків, пожили пару днів, а потім повідомили, що розлучаються. Після того поїхали до інших. І там так само. У батьків були розмови та сльози, але тихо-мирно розійшлися, зараз у кожного нова сім"я, але всі з усіма вітаються, вітають із святами, і взагалі ведуть себе як цивілізовані люди. Хоча, безумовно, кожна ситуація різна. І наслідки та процес розлучення теж.
Мешки с деньгами в лесу Неожиданной находкой завершился поход туристов из Владимира. Недалеко от села Небылое Юрьев-Польского района они нашли уложенные штабелями мешки с деньгами . На этом месте расположена затопленная ракетная шахта. Когда-то здесь был военный полигон. Деньги просто так валялись в лесу. Раньше территория полигона была ограждена забором с колючей проволокой. Вела к ней бетонная дорога. Сейчас дороги нет, от ограды остались одни столбы. Разговоры о том, что вышедшие из оборота деньги утилизируют в старых ракетных шахтах, ходят давно. Но мало кому удавалось это увидеть своими глазами.
Та жартую я.. Я з її батьком прослужив в одній частині багато років,він є мені друг,і другом залишиться щоб не сталося.. якось так..
Десь була про це передача - оті гроші радіоактивні були ще до шахти.. для чого вони мали призначення я забув про то..
Теж доводилося чути історії про те, що радянські рублі скидали в ракетні шахти. От, підтвердилося. Хоча, радості від такої знахідки небагато.
Можна. У мене є закручений свердлом. Метал на них при виробництві в умовах війни пускали не найкращий.
Піду я на ставку Гітлера картоплі куплю,тобто в магазин біля ставки)) Одна зупинка від мене а копати там ніззяабідно!