І щоб пуйло здохло.Іна нього Лавровий лист.а замість труни.хай покладуть його в Чуркіна.На цвинтар нехай його Медвідь відволочить.Щоб сцуки не бісилися від Жириновського.
Привет! Вот и понедельник. Говорят тяжелый день, но у меня начался просто замечательно с самого утра. Поглядим, что будет дальше.
вигляд площі біля фунікулеру та річкового вокзалу змінюється і змінюється!ну куда вже далі....? забудують наніц схили!
та розязки треба - а от застроювати будинками дніпровські схили....Як на мене Київ змінюється в гіршу сторону! нагадаю Майдан Незалежності: який там був фонтан і скільки було зелені...!а зараз шкло та бетон! нові райони хай би були новими хай-теківськими, а історичну частину треба залишити без змін! з іншої сторони, ці всі балачки не призведуть до того,що ми хочемо; так, ностальгія за студентськими роками та за тогочасним Києвом!
, хреново з самого ранку, температура, ломить, мабуть ненуна було гриб коштувать кулиметика заповідаю пану К.
Пане Кран, оксамитовий сезон саме почався. Пора на Адріатику валізи збирати. А на півдні Гішпанії і у листопаді непогано… кажуть. Пора вже самому перевірити, може брешуть люди.
Та яка там гішпанія, у мене можна купатися до середини листопада!, такшо збирайте заплічника, (сало і варення обов"зково!, повний рюкзак,три) все інше проживання, екскурсії, походи, культурну програму, я забезпечу зі своєї сторони, ну звісно якшо собак не боїтеся, бо в мене цуцик маленький такий та лагідни імєєтца. Пиво лучше чим вода, а Сардінія краще за будь яку Гішпанію, а тим більше адріатику, адріатика- це місцева помийниця (Ріміні, Річоне Мілано-Маріттіма, ітд) бо туди, вибачте за слово, сруть усі, починаючи від словаків і закінчуючи албанцями, я маю на увазі промислові відходи країн, рівень соціальної культури яких ще занадто низький, не дивлячись на те що вони вже в ЕС. Такшо для купання Адрятику я нікому не рекомендую.
Кум запитує куму:Ашо це кума не видко?Так вони в реанімації.в комі.Кум взяв пяшку.і пішов з кумом прощатися.Зайшов в палату.присів.Дістає півлітру.наливає в *гранчак*.сумний такий.Коли рука з під ковдри.хвать гранчак і перехилив.Кум в ступорі.Куме.ви ж в комі(не плутати з кацапстаном). А кома.це ше не КРАПКА
таке! пан К то є я! так що не примазуйтесь до моєї спадщини, тим більш що в вас є кулемет багато, два. а в мене ще жодного нема. отакоєот. втім вітаю.
І Вам доброго здоров'я! Але кулеметів багато не буває, моя хата скраю — першим ворога вбиваю… треба в кожне вікно по кулемету
так отож. тому і мені треба хоч три. один на горішнє вікно, інший у хаті поставити щоб завши під рукою був а третій на стінку повісити щоб в хаті красиво було і кониною не смерділо. отакоєот. а ви кажете
та я вже давно йому казав щоб відправив мені мою спадщину заздалегідь і жив ще 150 років щоб він був здоровий, але він чомусь нехоче цього робити і примушує цим мене чекати коли він таки об'їсться тих грибів. отакоєот.