Пане Опришку, а що це за будочка? Для чого вона в горах? І Ви зовсім дарма крутите вгору-вниз стріляний відмовний снаряд. А для чого там плоскогубці навіть боюся запитувати.
Шапка правильна у дядька, наступного разу як будете в нього то передайте йому мій особистий (із самої Сарденії) величезний респект і уважуху за носіння такої кошерної шапки!Та побажайте від мене 100 років міцного здоровля!
То капличка. А "порося" закопано назад від гріха родальше. До речі то фугас від 114 мм гаубиці "Віккерс".
тре було ще гвера на стіну повісити. отоб антураж був би. німецько-хвашистьські бЕндерівці і досі трпаляються в глухих карпатських куточках де катують москалів та варять борщ з руцькаізичних немовлят
і мені така кукурузка треба. хОООООООООООООООООООООЧЧЧЧЧЧЧЧУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Все , грибів немає , осінь. взяв сина сьогодні на коп з подареним мд, хм, перша знахідка цього тижня манЕтка , я мімо пройшов некопав прийшлось повертатись , ще гасова лампа чи лампадка. поїдемо ще добивати хутір якого немає на жодній карті