Грошей в Аскота немає, автомобіля теж. Казанки та самовари мене не цікавлять. Є тільки будинок. Нехай збирає речі, він там більше не живе?
Плястиковим посудом самі користуйтеся , в мене польовий посуд із нержавійки . І взагалі я пане К бундесвер і бундесхер (австріяки ) за війська не вважаю . І спорядження та форма в них нікуди негодне . Порівняти з британцями чи американцями то в німаків і австріяк шо не річ то якийсь ерзац .
англійці то гімно. однострій летить за півроку, снаряга теж гімно. тож користуйся плястіком. воно тобі якраз підходе
Британці в мультикамі по міцності нічим не гірше бундеса , а в бундесі зваритися можна . Купи собі костюм зварника , ото річ якраз для тебе . За пів року не зітреш , навіть в домовину в ньому положать , бо така носка річ що аж до глибокоі старості вистачит . Якшо в англійців снаряга гімно то тягай отой ублюдочний рюкзак і далі . Нашо ж ти на берген задивляєшся , га ? І взагалі я ношу і купую тіко американців , бо купувати шось інше то гроші на вітер , і думки шо нашо я купив отого бундеса краще б докдав грошей та купив американця і не мав би клопоту з експлюатацією форми чи спорядження . Вже ж писав , чи мо скліроз ? Нашо мені той плястик ? В мене : котелок , столові прибори то посуд з нержавійки , тіко фляга плястикова ( з нержавійки поки ще нормальноі не бачив ) .
Я що, садист-убивця? Без будинка Аскот проживе, тим більше, його дружина все одно скоро вижене, разом із сковорідками та кухлями. А якщо побачить свої самовари на металобазі, то не переживе точно.
бундеса десь рока на півтора два вистачає і нчого в ньому не зваришся. та і тобі гріх нарікати бо ти і влітку у теплих сподніх ходиш та вату у вухах тримаєш. тож для тебе саме те, незмерзниш в петрівку
«Таким образом, возникло преступное сообщество, именуемое в простонародье "шайкой", которое начало с большим успехом "бомбить фраеров ушастых"» (с)
таке! я теж оно музейчика хочу. так що мені дуже треба. буду екскурсії проводити та грубі гроші за це отримувати. не одному ж Львову мати музей гасової лямпи. отакоєот