Прошу вибачення, пане @Артания, за те, що допустив собі вказати вам на ваші помилки в правописанні. Причину я вже вам називав, як у цій темі, так і в особистій переписці.
Хочу повернутися до теми "золотого потягу" - влади Валбжиха посередньо підтвердили правдивість інформації на цю тему - це панцерний потяг у котрому можуть бути коштовності вивезені з Бреслау/Вроцлава. Але я, на місці місцевих влад, так голосно не кричав про це, знаючи, що є такий пан, що зветься самі знаєте як!http://wiadomosci.onet.pl/wroclaw/z...enie-generalnego-konserwatora-zabytkow/v0t90h
А Ви чого досі тут? Де шукати вони написали, лопата у Вас є, стволи, щоб від "хвостів" відстрілюватися теж є. Поки роздумаються, будете вже десь на Карібах ром пити.
З моїми гіверами я не маю шансів - там гармати крупного калібру та дужо багато гієн - аж кишить від шакалів.
Добридень панство!Повернувся з копу.Дид хабар подарував сьогодня таке-Мосинську иглу цареву,и что особо порадовало-ножны в хорошем сосе к М1888.И ножик перочинный в виде рыбки,думаю оживлю.ДЕ ЦИЦКИ?
Только ненадо слезу вышибать и из меня бабая делать.Я героев почтил 19 августа,как и вся Украина,а вы если опоздали то я не виноват.
С Вечером Камрады . с пьятничкой нас всех а кое кого даже с началом отпуска . Шо тут нового и интересного . пуйло еще не сдох
О!бачите-перепросити ніколи не пізно.а поґаний настрій лікують.....лопатою+мд))))))).ми ото з рондон пломбами підняли настрій<1шт=+-5€>.во.рахуєм прибутки)))))))).хоча дешо я ніхт не продам.то є моє.другого завозу не буде.)))))))хорошого вечора всім.<хвото знахідок потім.тре макро+комп>
Щось Ви підозріло чемний, як Майкл Корлеоне з Солоццо. Задумали десь залишити пана Артанію в розкопі, з німецьким ЛОЗом у зубах та жменею маузерівських патронів у кишені?
Не було що? Класти в розкоп ЛОЗ? Згоден, шкода. Але інакше є ризик, що колись потім видадуть за радянського. А так все нормально, поїде на збірне, до інтуристів. І точно не буде сумнівів, що то "ехо войни".
Гармошка - не факт. Ось, коли вже таке діло, то візьміть краще пфенінгів на двадцятку: https://reibert.info/threads/pfeningi-3-j-rejx-bronza.578108/ І гудзики від кітеля не забудьте. Можу прислати задарма.