от скілько вам казати щоб не бавились з вибухонебезпечним але вам хоч кілок на голові теши. як не болгаркою снаряди пиляєте так у вогнище їх кидаєте. вчи-вчи одні двійки.
були з димним порохом. Це нам потім призналися. При перезарядці.Третій постріл на перезахороненні і одночасно детонують ще три що в магазині)))Красиву було)))В мінус дерево, в мінус рама.Ну і трохи пику пошкрябало.
ще ні але хочу піти у підмайстер'я до хірурга чи аналогопатама, мнесо кожен день буде свіженьке, а там мо і коронки золоті перепадуть. але не треба бути дохтуром щоб поставити тобі діягноза. ти скнара.
Та можна і часто, але надоїдає, прилізеш з копу і тут тебе тягають по ліжку, ніякого відпочинку і особистого життя, німфоманки тай усе)
я снаряди не кручу і таке все стороною обходжу а не на лопаті сдшки катаю))) ну покидався раз солотурнами і що з того? я ж незнав що таке мале а вже таке гімно!
херня якась. димняк повинна була витримати нормально. ото хіба що незавальцували норамльно через це може бути. якось показували як у гвинтівочний набій замість звичайного пороху сокола насипали та з СГ встрілели то затвор в кулемета репнув. тут ще один довбень теж переснаряжав набої та засипав сокілта ще і примяв його щоб білше влізло. ну то і встрелив з моськи. залишки гільзи у пику отримав, бойові виступи зрізало, кольба репнула. але його нешкода бо він кацап.погано що самим затвором у лоба не отримав.
Та може димний був із шрапнельника, це рве сильно, я одного разу переконався.. А Сокіл це окрема тема, теж колись в добрі часи з мурзіка гепнули, то стволик роздуло і віддача така як кінь з ноги дав, але було це давно, в 11 класі))