То кидайте іі , оту з великими цицькама яка не вміє готувати борщ . Бо буде біда , і біда буде Вам . Ім тим дівулям шо , із'іла бутербродик і салатик і вже срака в штани не влазит і пазуха від цицьок тріщит . А чоловікові тре харчуватися , і ріденьке теж необхідне в раціоні . Ото в наступний раз шукайте хазяйновиту , мона навіть товсту , аби тіко істи гарно готувала .
Та поміняв вже я їх декілька, одні макарони і яєшня))) Таке відчуття що перевелися хазяйки, тільки про одне думають..)
Я вказав на ваші банальні орфографічні помилки у реченнях, і зробив зауваження, щодо того, що не варто таких помилок допускати. Честь і гідність вашу я принижав так само як і ви мою. І повчав я лише правил рідної мови. А з Н.В. та В.В. я допустив реальну велику помилку. P.S. З нетерпінням чекаю, коли ми вже почнемо розглядати на уроках історії період Другої світової. А щодо самостійного життя, то я вже однією ногою там. З липня 2013...
Кажуть, у цьому році ЗНО відмінять(якісь неполадки на серверах), а на вступних іспитах пан Артанія мені нічого зробити не зможе.
Старий! то ти мені нарешті цареву моську вирішив зібрати та подарувати? взагалі то дякую але мені карабін більш до вподоби
я думаю на вступних він тобі навіть допоможе. Будеш пам,ятати його орфографічні помилки, і не повторюватимеш їх.
бо від детонації холостих в магазині СВТ-40 порвало раму. І я поняв що краще моськи нема. Я ж тобі казав що то не мій карабін. Як я його не просив-не хоче мінятися.
от ти куркуль! грошів йому шкода для дівчат. дід каже онукові. коли я був молодим таким як ти я стілько грошів витратив на молоденьких гарних дівчат. ліпше б я їх заощадив. онук питає і на що ти дідо витратив би ті гроші зараз? дід. а хіба зараз нема молодих гарних дівчат? так що сусіде не будь скнарою та живи на повні груди бо як старість прийде і згадати небуде що і розповісти небуде кому. грошам воно не цікаве а онуків з таким ставленням в тебе небуде. і ніхто тобі не подасть склянку води якщо пити захочеш як помиратимеш.
Ні, на вступних іспитах мені допоможе Н.В. і її диктанти, з якими вона бігала за нами весь 9 клас. Чує моє серденько, що весь 11 клас ми за нею бігатимемо.
Ні, позапоза колишня касу любила, а тих дві не дуже, просто треба було гатити хоть раз в день, напасні були)) А готувати ніодна не вміла, тому і пишу що одне в голові))
Я тобі сусіде відповім словами Івана Опанасовича : Та шо я , пацан ? Я в общазі так наіб@вся , шо противно згадувать .... Онуки , вода , мо мені й пити не хотітеметься .
отож вона совєцька якість, від холостих репається. а мо просто ти не вмієш зі зброєю поводжуватися га? її ж і мастити тре і чистити а ти як звик ото кувалдою все ремонтувати тож вона і не витримала. гадаєш що царева моська таке переживе? воно то звичайно якість набагата ліпша за совєтську але якщо і її ти молотом будеш лагодити то і вона в тебе поломиться. тож не псуй річ а як збереш то висилай мені. я її на стінку повішу. З.І. я там у кресленнях кольб гвинтівок викладав атлас з лекалами на пєхотку, драгунку та казачу гвинтівки. тож вистругати автентичну кольбу зможеш сам
Да тяжка це праця , кожен день коло дівок лежати . Мені набагато краще два рази на тиждень до поки сил вистачит і щоб остальні 5 днів взагалі ніяких дівок ( такий собі спорт ) . Бо із-за них весь вільний час йде на казна що .